Wishlist: Boeken die in het najaar verschijnen

Elke maand komen er veel nieuwe boeken uit en er zitten altijd wel een paar pareltjes tussen die ik graag zou willen lezen en aan mijn kast wil toevoegen. Helaas heb ik geen mega grote bankrekening, dus ik kan niet alle boeken zomaar kopen die ik graag wil hebben. Gelukkig komen de feestmaanden steeds dichterbij en ook mijn verjaardag komt in zicht! Tijd om een lijstje te maken met boeken die op verlanglijstje staan!

3x-boeken-najaar-1Dans met mij – Jojo Moyes
Ik ben echt een hele hele grote fan van Jojo Moyes. Ik heb al haar recent verschenen boeken in mijn kast staan en ik ben ook constant op zoek naar haar oudere boeken. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar haar nieuwste boek! Ik heb al veel goede verhalen over het nieuwste boek gehoord dus zo gauw dit boek te koop is, trek ik mijn portemonnee!
Dans met mij verschijnt op 4 oktober

Siren – Kiera Cass
Heb jij ook zo genoten van de Selectie-serie van Kiera Cass? Dat is echt een van mijn favoritez YA-series en ik kan ook niet wachten om haar nieuwste boek te lezen! Ik weet niet of ik het boek direct zal aanschaffen, maar ik hoop het boek wel snel aan mijn boekencollectie toe te voegen.
Siren is te koop vanaf 14 oktober 

Stil van jou – Sophie Jackson
New Adult is een van mijn favoriete genres en ik heb vorig jaar echt genoten van Stuk van jou. Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar haar nieuwste boek dat in november bij Zomer & Keuning verschijnt. In het eerste deel vond ik Max niet heel interessant, maar desondanks ben ik wel benieuwd naar zijn verhaal. Misschien een leuk kerstcadeautje? 🙂
Stuk van jou verschijnt op 29 november 

3x-boeken-najaar-2Oprecht – Colleen Hoover
Yes! Zomer & Keuning brengt dit najaar nog een New Adult op de markt en wel van topauteur Colleen Hoover! Ik kan echt niet wachten op een nieuw boek van Hoover en als dit boek ook maar een beetje op haar andere boek lijkt, zal dit ook weer een toppertje worden! I can’t wait!
Oprecht ligt vanaf 4 oktober in de winkel 

The Jewel – Amy Ewing
Dit boek staat al jaren op mijn TBR. Helaas was dit boek alleen maar in het Engels te lezen (en ik lees dus zelden Engels). Maar de nieuwe YA-imprint van Leopold, Young & Awesome, geeft in oktober 4 vertaalde YA’s uit waaronder The Jewel! Heb je gezien wat voor gave cover dit boek heeft? 🙂
The Jewel (en de andere boek van Young & Awesome) verschijnt op 19 oktober 

Did I Mention I Need You? – Estelle Maskame
In juni mocht ik mee met de rondvaart met Moon en Estelle Maskame en kreeg ik het boek Did I Mention I Love You? Ik vond het boek echt leuk en ben ook erg benieuwd naar het vervolg. Heeft iemand nog ergens boekenbonnen of zo liggen die diegene kwijt wil? Ik houd mijn aanbevolen, ha!
Did I Mention I Need You is te koop vanaf 10 oktober

Ik denk dat ik maar wat extra diensten op mijn werk moet draaien. Wat verschijnen er toch prachtige boeken binnenkort!

Welke boeken staan op jouw wishlist?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.