This month’s Favoritez #2 – September

September is voorbij gevlogen dus het is weer tijd voor een overzichtje van mijn maand! Deze maand stond bol van de leuke events, en vooral boekenevents. Ik ging naar twee boeklanceringen, naar Yalfoort en naar een speciaal event van uitgeverij Moon. Kijk je mee naar de maand september? 

Op jacht naar het Jenny Han blikje
September begon met natuurlijk mijn eerste dag van het nieuwe college jaar. Gelukkig heb ik een lekker rooster, dus ik ben elke dinsdag en vrijdag vrij. Dit zorgde er ook voor dat ik op vrijdag op jacht kon gaan op een van de 14 blikjes die uitgeverij Moon had verspreid door Nederland en België. Ik vond een blikje in Apeldoorn. Happy me! image

Instagram
Die dag was ook mijn eerste foto op Instagram. Ja, heeft lang geduurd hè? Nu plaats ik af en toe een leuke foto, maar hopelijk kan ik binnenkort meer tijd vrij maken om mooie foto’s van boeken en andere leuke spulletjes te maken!img_3483

Unplugged
3 september werd door Blossombooks uitgeroepen tot de Nationale Unplugged Day. Ik deed me en dat is zo goed bevallen! Ik had een ongelofelijk productieve dag en heb mijn telefoon en internet niet eens gemist. Het enige waar ik een beetje mee heb gesmokkeld is Netflix. Via TV kunnen wij Netflix streamen (en daar heb je internet voor nodig) en mijn vriend en ik zaten midden in een leuke serie. Maar verder ben ik compleet unplugged geweest die zaterdag! Zeker voor herhaling vatbaar!

Efteling
Begin september gingen we met mijn schoonfamilie een dagje naar de Efteling. We hebben een gezellig dagje gehad met natuurlijk de nodige achtbanen en in het sprookjesbos! Erg leuk! img_3482

Boeklancering van 54 minuten
Via Facebook had ik een goodiebag gewonnen op de pagina van uitgeverij Harper Collins. Een vriendin en ik waren uitgenodigd voor de boeklancering van 54 minuten van Marieke Nijkamp (een recensie heb je al op mijn blog kunnen lezen). De lancering was erg leuk en natuurlijk gingen we naar huis met een gesigneerd boek! Bedankt Harper Collins voor deze leuke avond en voor het boek natuurlijk! img_3340imageBoekenfestijn
In september vindt altijd het Boekenfestijn in Utrecht plaats. Ik ging er dit jaar weer heen, maar ik vond het behoorlijk tegenvallen. Vooral op de Young Adult afdeling lagen erg weinig boeken. Uiteindelijk ben ik toch nog met 3 boeken naar huis gegaan!img_3385

#Septsequelmaand
Joany van de blog Nerdymommy organiseerde in september de September Sequel Maand. Een maand waarin je zoveel mogelijk sequels van series probeert te lezen. Ik nam mij voor om 5 vervolgdelen te gaan lezen, maar uiteindelijk heb ik maar twee vervolgen kunnen lezen. Ik las Mijn leven is een prachtige puinhoop voor een recensie voor Chicklit en ik las Vurig, een vervolg op IJskoud. Hopelijk kan ik binnenkort de rest van deze boeken lezen!img_3299

Bekendmaking winnaar eerste winactie
18 september was de laatste dag dat je mee kon doen aan mijn allereerste winactie. Via Favoritez kon je drie weken lang kans maken op twee tickets voor de Prison Escape in Rotterdam. Via Facebook maakte ik de winnaar bekend! img_3396

New York
Twee weken geleden hebben wij onze trip naar New York geboekt! Eind februari gaan wij voor 8 dagen naar The Big Apple! Ik kijk er nu al zo naar uit! Heb jij nog leuke tips voor deze stad? img_3375Een dagje Zwolle
Ik wilde al een hele tijd een dagje winkelen in Zwolle en vorige week besloten mijn vriend en ik te gaan. We hebben erg leuke winkeltjes bezocht, een heerlijk broodje gegeten en we namen natuurlijk een kijken bij Boekwinkel Waanders! Zeker voor herhaling vatbaar. img_3412

Exclusieve Jenny Han Event en Yalfoort
Vorige week zaterdag stond in het teken van boeken en ik ging naar maar liefst twee events. Woensdag verscheen er al een uitgebreid verslag van deze leuke dag op Favoritez, maar ik wil toch nog even twee leuke foto’s delen! 🙂img_3435 img_3433

Boeklancering Liever met lef
Afgelopen donderdag was de boeklancering van Dagmars eerste boek: Liever met lef. Ik reisde af naar Utrecht en wat was een feestje! Dagmar is zo ontzettend leuk in real life, ha! Ik kocht een exemplaar en liet ‘m natuurlijk signeren. Ik denk dat ik heel snel in dit leuke boekje ga beginnen! 4d30dbf9-f8cc-4c70-b632-664c80d096b6

Wauw, wat was september leuk! Hoe was jouw maand? Op naar oktober! ♥

Liefs,
Marleen

P.s. Er komt toch een aparte boekenbuit online! Ik heb teveel boeken gekocht/gekregen deze maand. Zie ik je woensdag?

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.