Het exclusieve Jenny Han Event & Yalfoort

Afgelopen zaterdag was een hele boekige dag! Ik ging naar maar liefst twee events in het midden van Nederland en mocht erg leuke auteurs ontmoeten! Vandaag deel ik je mijn verslagje van het exclusieve Jenny Han event van uitgeverij Moon in Utrecht en Yalfoort in Amersfoort! 

Eind augustus maakte Moon bekend dat ze 14 blikjes door heel Nederland gingen verstoppen en die blikjes gaven toegang tot een exclusief Jenny Han event in Utrecht. Op de eerste drie dagen van september gaven ze elke dag een hint waar je deze blikjes kon vinden en ik besloot een kijkje te nemen in Apeldoorn. En ik vond één van de blikjes! De 14 personen die een blikje hadden gevonden mochten iemand meenemen en ik nodigde Femke uit.

image
Foto gemaakt bij Nawijn & Polak in Apeldoorn

image

Naar mate de dag steeds dichterbij kwam kregen we meer informatie. Het evenement was in de Rocking Chair in Utrecht en vond plaats van 11:00 tot 13:30. Het cafeetje was klein maar erg knus en een perfecte locatie voor wat quality time met een leuke auteur en gave workshops! In de mail die we hadden ontvangen werd ons gevraagd om ons te kleden zoals het covermodel op het boek Ps. Ik hou nog steeds van je eruit ziet. Deze opdracht had te maken met een van de workshops. We gingen namelijk de cover namaken! Met een echte fotograaf en visagie werd je omgetoverd tot het covermodel! Erg leuk en ik ben benieuwd naar de foto (deze hebben we nog niet gekregen, maar zodra ik ‘m heb deel ik de foto op social media!).image

De drie andere rondes werden gevuld met een workshops Handlettering van de enige echte Karin Luttenberg (die het boek Handlettering schreef), we maakten een armbandje met illustrator Karen Bakker en we mochten gezellig kletsen met auteur Jenny Han. De groepjes waren erg klein waardoor je genoeg tijd had om leuke vragen te stellen en op de foto te gaan.

image
Foto gemaakt door Moon

image

Helaas was het feestje om 13:30 voorbij. Jenny Han moest snel met de taxi naar Yalfoort (waar wij haar later nog een keer zouden zien) en ook wij moesten ons haasten om nog een beetje op tijd in Amersfoort te zijn. Bij deze wil ik Moon ontzettend bedanken voor de leuke ochtend! Dankjewel! ♥

Met een groepje gingen we vanuit Utrecht door naar Amersfoort waar we iets later binnen kwamen bij Yalfoort. We kwamen binnen tijdens de presentatie met onder andere Alex Gino en Marieke Nijkamp. Hier hebben we niet heel van meegekregen, helaas! Na een korte pauze begon het interview met Lisa Williamson, Laure Eve en Jenny Han. En wat zijn ze leuk! Er werden erg leuke vragen gesteld en de dames gaven er nog leukere antwoorden op!imageimage

Na de interviews was het tijd om je boeken te laten signeren en mee te doen aan de workshops. Ik heb natuurlijk mijn boeken laten signeren door Laure Eve en nogmaals door Jenny Han (want ik kocht Ps. Ik hou nog steeds van je) en ik deed mee aan de workshop Flowschrijven door Schrijfcafé Amersfoort.

image
Groepsfoto gemaakt door Tinke, met Audrey, Femke, Sonja en Tinke
image
Foto gemaakt tijdens de workshop Flowschrijven

Nadat ik nog een tijdje had rondgelopen besloot ik terug te gaan naar het station, want het was een behoorlijk lange dag! Gepakt met allerlei leuke tasjes en goodiebags was ik na een enorm leuke dag weer thuis! Bedankt Yalfoort voor de goede organisatie!

Naar welke events ben jij afgelopen weekend geweest?

Liefs,
Marleen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.