This month’s Favoritez #6: Januari

Januari was een maand waarvan ik van te voren niet had verwacht dat deze zo druk zou zijn. Ik heb – ondanks de drie tentamen die ik had – heel wat leuke dingen kunnen en mogen doen. Van lunches tot mooie boeken lezen en van de Vakantiebeurs tot lekkere taart, januari was een maand waar ik absoluut niet heb stilgezeten! Kijk je gezellig mee? 

Blije momentjes
Ondanks dat ik heel veel moest studeren (en waar ik al snel klaar mee was), stond januari ook vol met kleine geluksmomentjes. Zo kocht ik hele toffe schoenen (waar ik hopelijk heel goed op kan sjouwen in New York) en ik ben er nog steeds zo blij mee! ♥ Ook ging ik voor de tweede keer in drie weken naar de kapper en heb ik een heel stuk van mijn haar af laten knippen. Eindelijk zit het echt leuk als ik het los heb en ben echt tevreden! Ik oefende latte-art op het werk en ik krijg er steeds mooiere hartjes in. Het hartje op de foto is niet mijn mooiste, maar de enige waar ik tot nu toe een foto van heb. Mijn vader had nieuwe konijntjes gekocht en daar wilde ik even mee knuffelen. Het is zo’n lief dotje! Echt een klein, zwarte bol. Cuteness overload! ♥

Lekkere lunchbroodjes
Januari stond ook nog in het teken van mijn tentamens, dus ik had geen colleges. Ik was veel thuis en af en toe verwende ik mezelf met een lekkere lunch. Zo maakte ik panini’s met kipfilet en heksenkaas en deze heerlijke clubsandwich. De clubsandwich heb ik sindsdien vaker gemaakt en hij viel ook bij mijn vriend in de smaak! Zeker voor herhaling vatbaar!

We love Feelgood
Begin januari kreeg ik ontzettend leuk nieuws. Officieel wist ik het al een tijdje, maar sinds een paar weken mag ik het ook met de wereld delen: ik ben lid van de Hebban Feelgood Club van 10! Samen met 9 andere dames beheren we onze eigen page op Hebban en ik kan je één ding verklappen: we hebben heel veel plannen voor de komende maanden! Je kunt ons hier volgen zodat je overal van op de hoogte blijft!

Sneeuw
In januari hadden we een weekend waarin er een heleboel sneeuw viel en ik vond het geweldig! Mijn vriend en ik hebben op de zaterdag meer dan drie uur gewandeld en hebben een heerlijke tijd gehad. Het was vooral heel glad dus we gingen regelmatig bijna onderuit, lachen dus! Ha! 

Veranderingen op de blog
Je kunt het bijna niet gemist hebben, maar Favoritez heeft sinds twee weken een nieuwe layout en een nieuw logo. Ter ere van de veranderingen schreef ik er een artikel over (mijn 100e, om precies te zijn!). Mijn vriend heeft echt al mijn wensen kunnen volbrengen en ik ben er zo blij mee! Als bedankje nam ik hem mee uiteten! Hamburgers zijn altijd een goed idee! 😉 

Boeklancering Carve The Mark
In december werd er bekend gemaakt dat het nieuwe boek van Veronica Roth feestelijk gevierd zou worden met een boeklancering in Amersfoort. Ik was sowieso al van plan om te gaan, maar ik kreeg het kaartje van Hebban voor de YA Page. Dit is mijn laatste artikel geworden voor We Love YA. Mijn verslag van het event heb je hier al kunnen lezen. Op dit moment lees ik het boek en binnenkort lees je hier natuurlijk wat ik van het boek vond! 

Vakantiebeurs
Mijn vriend en ik hadden geen idee waar we naar toe wilden in de zomer dus besloten we naar de Vakantiebeurs in Utrecht te gaan. Veel locaties passeerden de revue maar uiteindelijk hebben we besloten om naar Thailand te gaan. Dit past het best in ons budget en krijgen we er in verhouding het meest voor terug. We zullen bijna drie weken weg zijn en we kijken er nu al naar uit! Heb jij nog tips voor dit land? 

Blossom Books maand
Januari stond Favoritez een beetje in het teken van Blossom Books. Deze uitgeverij ging in het begin van het jaar solo en dat wilde ik een beetje vieren. Er verschenen verschillende recensies online en ik schreef een artikel over mijn favoriete non-book producten. Afgelopen week kreeg ik een hele lieve mail van de uitgeverij met daarin een leuke verrassing! Deze week ga ik hier meer over vertellen, dus stay tuned! 

Amsterdam
Na de tentamens had ik echt behoefte aan een dagje weg. Vorige week zondag gingen mijn vriend winkelen in Amsterdam. Ik wilde graag naar boekwinkel Scheltema en naar de winkel Stradivarius waar ze altijd hele leuke tassen hebben (helaas slaagde ik deze keer niet met een tas). Ik kocht een truitje, een portemonnee, een boek en toffe sokken. Het was een perfecte dag! 

Hoe gaat het met mijn plannen van 2017?
Begin dit jaar deelde ik mijn plannen voor 2017. Zo wilde ik elke maand een taart bakken en elke maand een kaartje sturen. Ik stuurde een kaartje naar mijn ouders voor hun vakantie en we maakten een hele lekkere taart. Het werd een witte chocolademonchoutaart met aardbeien. Hij was echt heerlijk!

Ook deelde ik mijn reading challenges. In januari las ik 8 boeken en daarvan waren er 5 van mijn eigen plank! Ik heb dus al 5 van de 41 boeken geleden van de shelf control challenge! Een heel goed begin van het nieuwe jaar!

Hoe was jouw maand? Heb jij leuke dingen gedaan?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat een fijne maand! Ik vind je schoenen echt heel tof. Ik had ook zulke schoenen, maar die zijn laatst kapot gegaan 🙁 En zo leuk, je latte-art! Dat wil ik al heel lang ook ooit eens leren, haha. Succes komende maand! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.