This month’s Favoritez #90 – mei 2024

Hallo juni, wat fijn dat je er bent! De maand mei duurde behoorlijk lang, vooral omdat we nog enorm druk waren in ons nieuwe huis! Dit maandoverzicht is dus vooral gevuld met foto’s van ons huis, maar wel met best veel ‘eindresultaten’, kijk je mee?

Op 1 mei hadden we de langverwachte oplevering van ons oude huis. We hadden ons huis vorig jaar in juni in Japan verkocht, dus de nieuwe bewoonster heeft er eventjes op moeten wachten. Het voelde heel gek om hier voor de laatste keer en vooral door een heel leeg huis te lopen. We hebben hier toch ruim 5 jaar met plezier gewoond!

En daarna gingen we het terras op! Natuurlijk om te proosten op de verkoop van ons huis, maar ook omdat we echt even toe waren om eventjes niet in ons nieuwe huis te zijn, haha! Gelukkig was het hartstikke mooi weer! Cheers!

Over het algemeen kon ik prima op zolder werken in mijn thuiskantoor, maar af en toe moest ik verkassen naar beneden met mijn laptop. Zit je dan tussen de dozen!

IJsje!

En daar was de levering van onze nieuwe keuken. Inmiddels zit ‘ie er natuurlijk allang in en we zijn er ZO BLIJ MEE!

KIJK DAN HOE MOOI??!!

En we hebben een bad op onze slaapkamer! Een heerlijk, groot en ruim ligbad waar ik inmiddels al heel wat keren in heb gelegen, haha!

Op Hemelvaartsdag was Vin jarig en hoewel het voor ons grotendeels een klusdag was, moest er natuurlijk wel taart gehaald worden!

En om Vins verjaardag niet helemaal als klusdag te bestempelen, gingen we ’s middags even naar Vaassen, naar Vaasaqua. Daar is jaarlijks een gezellige braderie en boekenmarkt. De boekenmarkt vond ik erg tegenvallen, maar het was fijn om eventjes uit het klushuis te zijn, haha!

Halverwege mei hadden we een eethoek! Helemaal verliefd op dit hoekje (al ben ik verliefd op heel veel hoekjes in ons huis)!

Moederdag! ’s Ochtends ontbeten we bij mijn ouders en daar stond heel wat lekkers op tafel. ’s Middags gingen we naar mijn schoonmoeder waar we lekker buiten hebben gezeten.

Lekker op tijd stoppen met werken en met een kopje koffie en fijn boek op de bank, zo fijn dat dat nu weer kan!

Sneak van mijn nieuwe boekenkasten! Het wordt zo ongelofelijk mooi en ik kan niet wachten om straks al mijn boeken in te pakken.

Home made poke bowl, nieuwe favoriet bij ons thuis!

Voor het eerst in weken weer naar kantoor. Door de verhuizing en verschillende feestdagen ging ik voor het eerst pas weer op 16 mei naar kantoor. Inclusief koffie en een fijn boek!

The making of… van de overkapping! We krijgen een fijne, grote overkapping in de tuin (inmiddels staat ‘ie zo goed als), dus hier kunnen we straks heerlijk in de zomer zitten!

En o my, de badkamer is (EINDELIJK) af! En we zijn zo ongelofelijk blij met het resultaat. We hebben er iets langer dan gepland op moeten wachten, maar wat is het mooi geworden.

Hallo gezellig behangetje! De leukste mama heeft het er weer heel erg strak opgeplakt!

Groetjes uit bad!

Nu het huis langzaam steeds meer af komt krijgen we ook af en toe visite, vet gezellig! En bij visite hoort natuurlijk wat lekkers!

De afgelopen weken heb ik weinig tijd aan de blog kunnen besteden, dus heel fijn dat ik een ochtendje bij de bibliotheek kon zitten om wat artikeltjes te typen. Zo heb ik grotendeels dit overzichtje geschreven bij de bibliotheek, love it!

Bij een nieuw huis hoort ook een nieuwe (vaste) plek om boekfoto’s te maken, maar tot nu toe heb ik ‘m nog niet echt gevonden, helaas.

Yes, een nieuw boek van Marijke Vos! En ik mocht ‘m al lezen voordat ie verscheen, lucky me! Mijn recensie lees je 21 juni op de blog!

Eind mei ging ik weer naar kantoor en deze keer had ik Radiostilte, het nieuwste boek van Alice Oseman bij me. Ik had ‘m halverwege de terugweg al uit, oeps!

Lunch met collega’s en ook nog eens een vet lekkere lunch! We gingen naar Burrata in Den Haag en dat is echt een enorme aanrader!

Hoe was jouw maand mei?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.