Mijn TBR voor Zuid-Afrika

Vaste prik, een TBR delen vlak voordat we op reis gaan. Deze keer stappen we in het vliegtuig naar Zuid-Afrika, voor een tweeweekse reis voordat de hel dat verhuizen heet losbarst (grapje. Soort van). We hebben er allebei heel erg veel zin in en naast de nodige activiteiten hoop ik ook lekker te kunnen lezen. En zoals altijd heb ik uiteraard een lijstje gemaakt met boeken die ik graag zou willen lezen.

Vanaf ongeveer halverwege de reis heb ik weer Kindle Unlimited. Ik heb mijn abonnement in januari een maandje gepauzeerd, omdat ik eventjes mijn eigen boeken wilde lezen. Maar ik hoop met mijn abonnement in Zuid-Afrika deze boeken te lezen:

♥ Hero van Lauren Rowe
♥ That First Night van Jenn McMahon
♥ Starting over van Eve Newton
♥ The Exception to the rule van Christina Lauren
♥ Puck Shy van Kayle Grosse

Ik neem zelden boeken mee op vakantie, aangezien ik twee e-readers heb die vol staan met boeken die ik ooit nog een keer wil lezen. Maaaaarr… vlak voordat we weggingen ontving ik een exemplaar van De moord op Windsor Castle, de budgetversie van uitgeverij Rainbow. Dit is een relatief dun boekje dat perfect in je koffer past.

En dan heb ik nog een hele ‘stapel’ digitale boeken die ik in de afgelopen jaren heb gekocht en nog steeds niet heb gelezen. Ik heb er 5 uitgekozen die ik hopelijk eindelijk eens zal lezen.

♥ When in Rome van Sarah Adams (voor de #12booksby12friends challenge)
♥ Crazy Stupid Bromance van Lyssa Kay Adams
♥ Never Fall for Your Fiance van Virginia Heath
♥ Mr Wrong Number van Lynn Painter
♥ Het kleine café in Parijs van Julie Caplin

Volgens mij een heerlijke TBR en ik ben heel benieuwd hoeveel boeken ik van deze 11 daadwerkelijk ga lezen.

Heb jij al een boek van dit lijstje gelezen? En in welke zou ik moeten beginnen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.