This month’s Favoritez #83 – oktober 2023

Oktober is voorbij gevlogen. Het was een enorm drukke maand, met vooral veel tripjes naar het huis en dingen die we hebben geregeld voor het huis. Bereid je dus voor op veel huisspam! 😉 Lees je mee?

De bouw is afgelopen maand echt van start gegaan en begin oktober gingen de heipalen de grond in. Helaas wordt ons huis gebouw op palen, maar het is niet anders!

Roadtrippie! We gingen een nachtje weg en begonnen die in Amsterdam…

Namelijk bij de VT Wonenbeurs. We hebben aardig wat inspiratie opgedaan en weten steeds meer welke kant we op willen qua inrichting, vloer etc. Ik ben zo benieuwd hoe het er allemaal uit komt te zien.

En we sliepen in Rotterdam. Na een heerlijk nachtje gingen we het centrum in en besloten we bij Baker & Moore te ontbijten. Verder hebben we nog een beetje gewinkeld. Heerlijk weekend zo!

En toen we terug kwamen was er alweer wat veranderd bij de kavel. Zo leuk om de vorm van het huis zo te zien!

Via Instagram zag ik een ideetje voor Mango voorbijkomen: een lege eierdoos vullen met hooi en wat snoepjes, zodat je konijn daar even zoet mee is. Meneer Mango niet hoor, hij had binnen twee minuten alle snoepjes al op.

Lunch met collega’s, altijd gezellig!

Yes, de fundering zit erin! Nu kunnen ze de hoogte ingaan!

Een paar dagen later stonden we er weer, nu in de regen, maar er stond een meterkast!

En thuis gingen we verder met de inrichting. Dit wordt een beetje de basis en dat kleden we dan aan met fellere kleuren.

En toen stond er opeens een hele beneden verdieping halverwege de maand.

Tussendoor stond er ook nog een gezellige date met Jennifer in Utrecht. We hebben gebruncht bij Ted’s en zijn uiteraard de boekwinkel ingegaan!

Lieve oma werd 85, dus op haar verjaardag zelf gingen we met mijn tante, nichtje en moeder gezellig high teaën!

Terug naar het huis, we hebben een tweede verdieping! Het gaat in deze periode zo snel allemaal, zo leuk dat er elke keer weer iets is veranderd.

Lezen in de trein! Dit boek vond ik helaas een tegenvaller, mijn recensie verschijnt komende week online!

Uiteraard was ik aanwezig bij de boekpresentatie van lieve Susan! Even was ik bang dat ik het door vertraagde treinen het niet zou redden, maar ik was op tijd! Een heerlijke presentatie met een lach én een traan!

Een van de laatste dingen die we nog voor het huis moesten uitzoeken (afgezien van meubels en inrichting etc) was de trap. Daarvoor moesten we naar Heerenveen, maar heel blij dat we er heen zijn gegaan, want we hebben mooie dingen uitgezocht!

Op de terugweg reden we langs Kampen waar Chef’s Cookie stond met een pop-up store. Ik volg hun al jaren en ik was nu eindelijk in de buurt om ze te proeven. Dat smaakt zeker naar meer!

Yes, nog meer huisspam! 😉 De tweede verdiepingsvloer zat er op en we zijn voor het eerste naar boven gegaan. Zo leuk om te zien hoe groot de ruimtes nu zijn en gaan worden.

Lezen in bed, love it! Dit boek was echt heerlijk!

Happy Monday (nja, soort van). Koffie is dan altijd geen straf! Wel met een leuke, nieuwe mok!

Eind oktober ging ik ook nog even met mama en papa bij de kavel kijken. Selfie tijd!

En we gingen voor papa’s verjaardag uiteten. Altijd goed, Valencia in Deventer!

Een drukke maand die grotendeels in het teken van het huis stond. We hebben nu de meeste keuzes gemaakt, dus waarschijnlijk zal het de komende weken wat rustiger worden. Maar we blijven natuurlijk nog steeds heel vaak kijken! 😉

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.