Boekenbuit oktober 2023

Hallo november! We zitten alweer in de ene laatste maand van het jaar (onder andere de maand van mijn verjaardag), hoe snel gaat die tijd? Maar voordat we ons in november (en hopelijk daarmee veel kerstboeken) laten onderdompelen, kijk ik eerst nog even terug op de nieuwe boeken van oktober. Kijk je mee?

Ik kreeg drie (+ drie) recensie-exemplaren binnen. Ik had drie exemplaren aangevraagd en die kwamen eigenlijk allemaal in de laatste week van oktober. Allereerst het nieuwste boek van Susan Muskee, Wie ik ben zonder jou. Mijn recensie is al online verschenen, dus je hebt al kunnen lezen dat dit boek echt heerlijk is (LEZEN DUS!).

Daarnaast ontving ik van Boekerij Zoon van de witte Magnolia’s, het vervolg op Dochter van de Scharlaken rozen. Ik ben er heel benieuwd naar en wil ‘m deze week lezen.

Ook ontving ik een prachtig kinderboek, namelijk Tess Waterkers. Normaal gesproken lees ik niet heel veel kinderboeken, maar dit boek schreeuwde gewoon mijn naam. HALLO KONIJNEN?!

Ik schreef hierboven al + drie. Want ik heb ook drie verrassingsexemplaren binnengekregen! Begin oktober kreeg ik van The House of Books Hotel 21. Dit boek stond niet per se op mijn TBR, maar ik heb ‘m inmiddels al gelezen. Helaas was het niet helemaal mijn boek. Volgende week lees je waarom niet.

Van Boekerij ontving ik daarnaast ook nog de prachtige limited edition van De kleuren van licht. HEEL BLIJ MEE, want ik stond op het punt om ‘m zelf te kopen. Ik ben op dit moment bezig in het tweede deel, dus deze zal vast niet lang ongelezen in de kast liggen!

En als laatste kwam eind oktober een hele toffe editie van November binnen. Ik heb niet zoveel met de boeken van Thomas Olde Heuvelt en ik weet nog niet of ik deze ga lezen, maar het is wel een heel tof exemplaar. Ik heb er gisteren een post over geplaatst op Instagram.

En daarnaast kocht ik ook nog vijf Engelse boeken. Twee pre-orders kwamen binnen: Better Hate than Never van Chloe Liese (die enorm tof is) en A Holly Jolly Ever After van Julie Murphy en Sierra Simone. Deze wil ik deze maand lezen, zin in!

En ik kocht nog Wreck the Halls van Tessa Bailey, How to Kill Men and Get Away With It van Katy Brent en 10 Things That Never Happened van Alexis Hall. Alle drie nog niet gelezen, maar hoop ik nog wel te doen deze maand!

Welke nieuwe boeken heb jij toegevoegd aan jouw kast afgelopen maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.