This month’s Favoritez #73 – oktober 2022

Ik heb het idee dat ik in oktober weinig foto’s heb gemaakt. Waar mijn maandoverzichtje van september weer lekker vol was (vooral met foto’s uit NY en DC) is oktober weer wat minder. Ik heb vooral veel gewerkt, voor zowel mijn ‘normale’ baan als voor Favoritez. En ik heb wel een aantal toffe dingen gedaan, maar het was geen enorm spannende maand, haha! Kijk je mee?

Begin oktober besloot ik mijn boekenkast een make-over te geven. Ik wilde al mijn ongelezen (pijnlijk confronterend) in een aparte kast hebben en tegelijk alle boeken eens uitzoeken. Dat zorgde ervoor dat ik zo’n 50-60 boeken wegdoe (de meeste staan op Vinted). Ik heb nu wel een hele mooie kast (gesorteerd op kleur), helemaal gevuld met ongelezen boeken, haha!

De meeste van de boeken staan nog op Vinted, sommige zijn al wel verkocht.

Ik ging met Janneke een dagje naar Amsterdam, vet gezellig! We deden een boekwinkeltour en zijn in totaal bij 5 verschillende boekwinkels geweest!

Een nieuwe voordeur! In de zomer hadden we al nieuwe kozijnen gekregen, maar toen was de voordeur niet leverbaar. Die zit er nu wel in en het plaatje is zo mooi!

Lunchen buiten de deur blijft een van de leukste activiteiten in het weekend hoor. Deze keer gingen we naar St. Tropez op de Brink en we hadden allebei een heerlijk broodje!

Happy Sunday met koffie en een fijn boek in bed.

En verder gingen we uiteten met mijn ouders voor mama’s verjaardag, maar daar heb ik geen foto’s van gemaakt. Oeps!

Bioscoop! Het is maanden geleden dat we naar de bioscoop zijn geweest, dus het was wel weer eens tijd. We gingen naar Ticket to Paradise en die was heel erg leuk!

Lunchen met een collega! Door vakanties waren we met heel weinig op kantoor, dus we besloten gezellig met z’n tweetjes te lunchen.

Lezen in de trein, nog steeds het beste wat er is (tenzij het zo druk is dat je niet kunt zitten, haha). Hier las ik Liefdeloos, een geweldig boek dat ik in 1 dag uitlas.

Yes, ik ben weer aan het schrijven. Mijn doel is om dit jaar mee te doen aan NaNoWriMo (en ook om het te halen). Aan het idee zal het in ieder geval niet liggen, haha!

Oktober sloten we af met de verjaardag van papa en mama!

Weinig foto’s, toch? Ik ga mijn best doen om in november meer foto’s te maken!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.