Boekenbuit oktober 2022

Daar ben ik weer, met mijn nieuwe boeken van oktober. Stuk voor stuk boeken waar ik enorm naar uitkeek en/of heel erg blij mee ben. Met een fijne Vinted buit, een paar recensie-exemplaren en een paar Engelse boeken ben ik helemaal een blij ei. Kijk je mee?

Ik werd begin oktober verrast door Uitgeverij Volt met een verrassingsexemplaar van Doodleuk, een novelle bij de A Good Girls Guide to Murder-serie. Ik keek hier enorm naar uit, dus extra leuk dat deze als verrassing in de bus lag. Ik heb het boek in een fijne leesavond uitgelezen en mijn recensie lees je volgende week op de blog!

Voor een samenwerking op Tiktok ontving ik van Kosmos One night stay, een boek met 75 tips voor originele slaapplekken in Nederland en België. Heel erg tof en ik heb weer extra inspiratie in eigen land opgedaan, altijd goed, toch?

Van Uitgeverij de Fontein ontving ik Een gewone jongen, een boek dat me enorm bijzonder leek en een beetje in het rijtje van De goede grap van Norman Foreman lijkt te passen. Ik ben er as we speak in bezig en mijn recensie lees je snel online!

En yess, het nieuwste boek van Lisette Jonkman is verschenen! Ik mocht een exemplaar ontvangen van LS Amsterdam. Mijn recensie lees je volgen de week online!

Het laatste recensie-exemplaar van oktober was Een onverwachte wending van Lauren Kate. Dit boek stond al een paar maanden op mijn TBR, nadat ik het Engelse boek ergens voorbij had zien komen. Nu is de vertaling er en ik kan niet wachten om er in te beginnen!

Tijdens een dagje Amsterdam met Janneke kocht ik De laatste zet, het derde deel in de Hawthorne-serie. Ik keek er ontzettend naar uit en het boek heeft niet lang ongelezen op de plank gelegen!

Ik bestelde ook Eat France, een boek vol toffe plekjes en weetjes over de Franse keuken, love it!

Via Vinted kocht ik drie boeken:
Hotel Portofino, een boek met hoge Downton Abby vibes. Deze bewaar ik denk ik wel voor de volgende zomer, want het is echt een zomers verhaal.
Foul Lady Fortune, ik wil eigenlijk de andere boeken van deze auteur ook lezen, maar ze worden ook vertaald door Boekerij (in Limited edition), dus misschien wacht ik daar ook nog wel op.
De koperen koning, deze scoorde ik voor een hele goede deal op Vinted en hij is echt zo goed als nieuw, yay!

Ik bestelde nog It Happened One Summer, van Tessa Bailey. Dit boek heb ik vorig jaar als e-book gelezen, maar ik vond ‘m heel tof en voor nog geen €7,- kon ik m niet laten liggen. Nu nog ‘even’ het tweede deel scoren.

Ook kwamen er nog twee pre-orders binnen, namelijk The Dead Romantics (die was ZO LEUK!) en It Starts With Us van Colleen Hoover. Die hoop ik heel snel te lezen en dan zal ik mijn recensie delen via Instagram!

Welke boeken heb jij in oktober toegevoegd?

Liefs, Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.