Deze boeken wil ik nog in 2022 lezen

Ik hou van TBR-stapeltjes. Houd ik me er altijd aan? Eehmm… Maar goed, stapeltjes zijn altijd leuk en aangezien ik in de laatste paar maanden van 2022 nog heel veel wil lezen, leek het me wel een goed idee om in ieder geval een paar boeken klaar te leggen. Lees je mee?

Ik ben dit jaar een challenge aangegaan met Vin dat ik voor elke twee nieuwe boeken één boek uit eigen kast moet lezen. Daar loop ik aardig op achter. Daarnaast had ik ook de deal dat ik alle nieuwe boeken van 2022 ook allemaal dit jaar moet lezen. Dat ging tot augustus eigenlijk wel lekker, totdat ik in augustus (te)veel boeken toevoegde aan mijn kast én ik in een soort van leesdip belandde. Dus de laatste maanden zijn waarschijnlijk een inhaalslag haha, en hopelijk met mooie boeken!

Liefdeloos – Alice Osman
In juli kreeg ik Liefdeloos tijdens een dagje winkelen met mama, maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen. Die ligt bovenaan mijn stapeltje voor oktober.

One True Loves – Taylor Jenkins Reid
Ik heb zo enorm veel goede verhalen over deze gehoord én het is natuurlijk een boek van TJR, dus dan kan het niet misgaan, toch? Snel maar eens lezen!

Kraai & koninkrijk – Leigh Bardugo
Van dit lijstje is Kraai & koninkrijk het enige boek uit eigen kast (dat hier al voor 2022 instond dan) én het boek waarvan de kans het kleinst is dat ik deze ook daadwerkelijk zal lezen. Hij is gewoon zo dik!

Ace of Spades – Faridah Abike-Iyimide
Dit boek kocht ik in London en ik vind eigenlijk wel dat ik deze gewoon moet lezen dit jaar. Dus. Punt.

It Ends With Us – Colleen Hoover
Uiteraard heb ik jaren geleden bij verschijning in Nederland Nooit meer gelezen, maar ik ben ook wel heel benieuwd naar het origineel. Deze kocht ik eerder dit jaar toen bekend werd dat er een prequel zou komen (die ik uiteraard ook dit jaar nog wil lezen).

Dief van de nacht – Holly Black
Ik was echt een blij ei toen aan het begin van deze zomer deze prachtige limited edition binnenkwam. Ik was van plan om het boek zo goed als direct te lezen, maar ja…

Nooit meer hetzelfde – Susan Muskee
Ik kreeg een (gesigneerd) exemplaar van Susan, yay! Ik heb dit boek al gelezen toen het nog niet helemaal af was, maar ik wil uiteraard ook heel graag het eindresultaat lezen!

En dan heb ik de boeken die ik in augustus heb toegevoegd nog helemaal niet meegerekend! Ik denk dat ik maar twee maanden vakantie nodig heb?

Welke boeken zou jij nog in de laatste maanden van 2022 willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.