This month’s Favoritez #70 – Juli 2022

Hallo, augustus, je kwam best wel snel, haha. Dit maandoverzichtje van juli is de kortste ooit, in de geschiedenis van Favoritez. Ik had namelijk corona waardoor ik 2 weken heel weinig tot niets heb gedaan (en al helemaal geen foto’s heb gemaakt). Daarna kwam er wel wat leven in de brouwerij, met werk, dagje Leidschendam en Champagne. Lees je mee?

Vlak voor mijn positieve test gingen we nog een dagje naar Amersfoort met Laure en Jools. Lunch bij Madonna (tip!), beetje gewandeld door de stad en uiteindelijk nog een drankje bij 30ml. Heerlijke dag!

En toen had ik dus een positieve test. 2,5 jaar heb ik het weten te ontwijken, tot nu. Ik ben er behoorlijk ziek van geweest, maar gelukkig gaat het nu weer helemaal goed!

Door mijn positieve test kon ik helaas niet bij de boekpresentatie van Susan Muskee zijn, maar niet lang daarna kwam ze een drankje doen en kreeg ik een gesigneerd exemplaar!

Door tante corrie kon ik ook niet bij de bruiloft van lieve vriendin Janneke zijn, zo kut! Maar ze was zo mooi!

Bestaat er een betere combinatie dan bubbels en een hangmat? Dacht het ook niet.

Al een paar weken geleden gepland, maar tijdens die enorm hete dag op dinsdag 19 juli ging ik met mama naar Leidschendam (Mall of the Netherlands). En dat was zo enorm fijn. De airco deed daar overal goed zijn werk en we hadden compleet niet het idee dat er een hittegolf buiten aan de gang was, haha!

En toen was het tijd voor Champagne! We gingen voor de 4e keer naar een van mijn favoriete plekken ter wereld en het was weer geldig. We deden een paar toertjes/rondleidingen, hebben lekker gegeten in Reims en vonden voor heerlijk om eventjes weg te zijn.

Een van de dingen die we tijdens ons tripje naar Champagne deden was de Perching Bar bezoeken. Dit is een bar in een boomhut en ik was er al jaren benieuwd naar. Het was leuk om een keer mee te maken, maar niet enorm bijzonder en ook geen enorme aanrader.

Yes, daar lag ik weer in mijn hangmat.

Warme zomeravonden zijn perfecte voor BBQ’s, toch? We gingen met z’n tweetjes simpel BBQ, lekker joh!

Nieuwe auto! We mocht eind juli EINDELIJK onze nieuwe auto ophalen! We bestelden in maart een elektrische Opel Mokka en nu hebben we ‘m! En hij is zo MOOI! Wel groot, maar o zo MOOI!

Dus tijd voor taart om onze nieuwe auto te vieren.

Door bovengenoemde redenen was ik alweer een tijdje niet meer in de stad geweest, dus we sloten de maand af met een zaterdagmiddag in de stad. Een beetje winkelen en een lunch op het terras, love it!

En toen was juli voorbij! Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.