Dit zijn mijn reisplannen voor dit jaar

Hoewel we én al in mei zitten én ik natuurlijk met Who’s watching Mango? een reisblog heb, had ik zin om mijn reisplannen hier met je te delen. Want er staat namelijk best nog wel wat leuks op de planning! Dus kijk je gezellig mee?

Volgende maand naar Malta!
Over precies 1,5 week zitten we in het vliegtuig naar Malta. En daar hebben we allebei heel erg veel zin in. We zijn er nog niet eerder geweest, maar we hebben zeker goede verhalen gehoord. Op dit moment ben ik bezig met de voorbereidingen, dus als je nog leuke tips hebt?

Yes, voor de vierde keer naar Reims, Champagne
We hebben nog geen hotel geboekt, maar we gaan deze zomer weer naar Champagne. Het wordt voor ons de vierde keer en ook hier heb ik heel veel zin in. Het is een van mijn favoriete plekken in Europa. We gaan uiteraard een aantal (voor ons nieuwe) champagnehuizen bezoeken en op zoek naar nog wat leuke hotspots in Reims! Kunnen we al gaan?

Een nachtje (of twee) met mezelf weg
Vorig jaar ging ik voor het eerst een nachtje met mezelf weg en dat is goed bevallen. Ik heb die twee dagen voornamelijk gebruikt om te schrijven en dat is nu ook weer mijn doel. Ik weet nog niet precies waar ik heen wil. Ik wil stiekem wel naar Parijs, maar ik vind de treinprijzen zo enorm hoog en dat is zonde. Heb jij een tip?

Naar New York en Washington in september
Oké, je snapt dat dit de trip is waar ik dit jaar het meeste naar uitkijk. Het wordt de tweede keer New York en de eerste keer in Washington. Ik heb een waslijst aan allerlei dingen die ik in beide steden wil doen, dus waarschijnlijk tijd te weinig, maar we gaan het zien!

Jaarwisseling op een nog onbekende bestemming
Nu het weer normaal kan willen we wederom de jaarwisseling op een fijne plek in het buitenland vieren. Kerst zullen we hoogstwaarschijnlijk wel in Nederland vieren, maar de jaarwisseling zou ik heel graag weer op een warme plek vieren. Maar waar?

Nog zoveel om naar uit te kijken en ik kan echt niet wachten om allerlei nieuwe, maar ook ‘oude bekende’ plekken te ontdekken.

Heb jij nog reisjes in het vooruitzicht? Enne, drop je tips voor Malta en een bestemming voor een of twee nachtjes alleen hieronder!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.