Engelse boeken in 2022 waar ik naar uit kijk

Een van de leukste dingen is om naar nieuwe boeken uit te kijken. Dat doe ik drie keer per jaar in een uitgebreid artikel voor de Nederlandse boeken, maar aangezien ik ook steeds meer Engelse boeken lees, heb ik ook een lijstje gemaakt met Engelse boeken waar ik naar uitkijk. Kijk je mee?

De boeken staan op volgorde van verschijning én ik heb erbij vermeld of ik wacht op de Nederlandse vertaling of niet.

Weather Girl – Rachel Lynn Solomon (11 januari 2022)
Inmiddels heb ik twee boeken van deze auteur gelezen en het smaakt zeker naar meer. Niet zo gek dus dat ik haar nieuwe boek al heb gepreorderd. Er was een leuke actie waarbij je bij een preorder ook nog leuke goodies kreeg, dus count me in! Ik zal nadat ik het boek heb gelezen natuurlijk mijn recensie op Instagram delen.

The Best Men – Lauren Blakely & Sarina Bowen (18 januari 2022)
Hallo, twee van mijn favoriete M/M romance auteurs hebben samen een M/M geschreven? I NEED IT! Ik ben al enthousiast sinds dit is aangekondigd en gelukkig is dit boek gisteren verschenen! Deze zal ik dus heel erg snel gaan lezen.

The Roughest Draft – Emily Wibberley & Austin Siegemund-Broka (25 januari 2022)
Ik heb nog niet eerder een boek van een van deze auteurs gelezen, maar de flaptekst doet me ergens wel een beetje denken aan Beach read (Stranddagboek), dus dan heb je me al.

Count Your Lucky Stars – Alexandria Bellefleur (1 februari 2022)
Hoewel dit boek al op 1 februari in het Engels verschijnt, zal ik toch wachten op de Nederlandse vertaling. Grote kans dat Zomer & Keuning namelijk na Elle & Darcy en Londen & Seattle, mag dit boek natuurlijk niet ontbreken.

Good Girl Complex – Elle Kennedy (1 februari 2022)
Een boek van Elle Kennedy is altijd een goed idee een met Good Girl Complex lijkt ze een andere weg ingeslagen te zijn. De flaptekst klinkt ieder geval goed, dus als dit boek niet met Kobo Plus te lezen is, dan zal ik dit ebook heel snel aanschaffen denk ik!

A Brush With Love – Mazey Eddings (1 maart 2022)
Dit boek heb ik het laatste toegevoegd aan deze lijst. Als een van mijn favo auteurs (Chloe Liese) dit boek deelt, dan wil ik ‘m lezen. Love dit soort boeken en recs!

The Rebound Surprise – Laurel Cremant (26 april 2022)
Aangetrokken door de cover, maar het verhaal klinkt ook zeker fijn. Verder weet ik erg weinig van, dus ik ben van plan om me lekker te laten verrassen.

The No Show – Beth O’Leary (28 april 2022)
Ook op dit boek wacht ik op de vertaling (in de hoop dat Uitgeverij de Fontein dit boek lekker snel naar Nederland haalt), maar zin erin heb ik wel. Geen enkel boek van O’Leary is tot nu toe tegengevallen.

Under One Roof – Ali Hazelwood (3 mei 2022)
Na The Love Hypothesis van deze auteur wil ik al meer en gelukkig snapt de auteur dat. Dit jaar verschijnen er namelijk 4 boeken van haar hand! Drie novellas, waarvan Under One Roof de eerste is. Later verschijnen nog Stuck with You (7 juni) en Below Zero (5 juli).

Book Lovers – Emily Henry (3 mei 2022)
Ook dit boek heb ik (een half jaar voor verschijning) al gepreorderd toen ik ‘m voor een leuke prijs voorbij zag komen. Na Beachread en People We Meet On Vacatian kan dit boek natuurlijk niet ontbreken!

See You Yesterday – Rachel Lynn Solomon (3 mei 2022)
Yes, nog een boek van Rachel Lynn Solomon! See You Yesterday is in tegenstelling tot Weather Girl een YA, dus deze past (ook qua cover en titel) perfect bij Today Tonight Tomorrow. Deze belandt ook nog wel in mijn kast dit jaar!

Something Wilder – Christina Lauren (17 mei 2022)
Yes een nieuwe boek van duo Christina Lauren. Vooralsnog is enkel de hardcover te preorderen, maar zodra de paperback beschikbaar komt gaat die in mijn digitale mandje!

What Happens in the End – Autumn Grey (26 mei 2022)
Ik heb nog nooit een boek van Autumn Grey gelezen, maar de flaptekst (en oke, ook de cover) van deze M/M romance trekt me enorm. Hopelijk is ‘ie te lezen met Kobo Plus!

Hopelessly Bromantic – Lauren Blakely (27 mei 2022)
Alle M/M romance boeken van Lauren Blakely lees ik standaard binnen een week na verschijning. En daar hoop ik geen verandering in te brengen met dit boek, haha! Nu al zin.

Husband Material – Alexis Hall (2 augustus 2022)
Geen uitleg nodig toch? Mijn favoriete boeken allertijden krijgt een vervolg en ja die heb ik al besteld (ruim 9 maanden van te voren). Ik denk dat ik rond 2 augustus een weekje vrij neem.

The American Roommate Experiment – Elena Armas (18 augustus 2022)
De auteur van het fantastische boek The Spanish Love Deception komt met een tweede boek. Heb ik nodig in mijn leven. Waarom duurt augustus zo lang?

Love on the Brain – Ali Hazelwood (23 augustus 2022)
Als laatste – vooralsnog dan – kijk ik uit naar het nieuwe boek van Ali Hazelwood. Eerder dit jaar verschijnen natuurlijk drie novelles, maar zodra het kan zet ik dit boek in de preorder.

Lees jij wel eens Engels? En naar welk boek kijk jij uit?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.