Mini-recensies van boeken die ik las met Kobo Plus #12

Yes, ben ik weer met een nieuw overzichtje van boeken die ik met Kobo Plus heb gelezen! Vier van de zes boeken zijn Engels en twee daarvan zijn M/M romances, love it! Eigenlijk zijn het allemaal aanraders, dus be prepared, haha!

The Billionaire’s Wake Up-call Girl van Annika Martin (#2) 
O mensen, dit boek is fantastisch! Ik kwam het boek bij toeval tegen op Pinterest, de flaptekst klonk goed én het boek was te lezen op Kobo Plus. Dat zorgde ervoor dat ik er eigenlijk gelijk in dook en o my, wat heb ik daar geen spijt van gehad! Dit boek is hilarisch, maar heeft tegelijkertijd ook all the feels! Het is een tweede deel in een serie van zes en de eerste vijf delen zijn te lezen met Kobo Plus (wat ik dus direct heb gedaan). Geloof me, dit boek wil je lezen!
Waardering: ****,5

Enemies like you van Annika Martin en Joanna Chambers
Nadat ik The Billionaire’s Wake Up-call Girl had gelezen zag ik dat deze auteur ook een M/M romance had geschreven met een andere auteur. Ook dat boek was te lezen met Kobo Plus, dus een dag later dook ik ook in Enemies like you, haha. En ook dat boek is een pareltje! Een stuk serieuzer, maar o my, de twee hoofdrolspelers zijn fantastisch. Dit boek is steamy, rauw en gevuld met spanning. Een hele fijne aanrader voor fans van M/M romance.
Waardering: ****

Breaking the Billionaire’s Rules – Annika Martin (#3) 
Dit lijkt bijna een overzichtje te worden van mini-recensies van de heerlijke en hilarische serie van Annika Martin. Maar ik beloof dat dit het laatste boek wordt in dit overzichtje. Eventueel andere boeken zal ik een andere keer recenseren. 😉 Ook dit boek was weer enorm fijn, maar kon wat mij betreft niet tippen aan de eerste twee delen (deel 2 blijft de ultieme favoriet). De personages wisten me niet zodanig te trekken en het plot vond ik ook net iets minder interessant dan de twee voorgangers. Wel ben ik helemaal in love met de schrijfstijl van deze auteur, dus niet zo gek dat ik de andere delen ook al heb verslonden!
Waardering: ****

Voel de passie van Elle Kennedy
Elle Kennedy is een auteur waarvan ik alles wil lezen. Volt is lekker bezig om haar steamy Out of Uniform serie naar Nederland te halen en inmiddels is het tweede deel te lezen met Kobo Plus. Ook dit verhaal is wederom perfect voor tussendoor. Met zo’n 170 pagina’s (op mijn Kobo) is dit een fijn tussendoortje met zinderende chemie. Ik vond denk ik het eerste deel net iets leuker, maar ook de personages en de aantrekkingskracht tussen deze twee is heerlijk. Deze boeken zijn altijd veel te kort en ik heb gelijk zin om de rest van de serie te lezen!
Waardering: ****

Hood River Rat van K. Webster
Ik stuitte toevallig op deze auteur via een bepaalde Facebook. Ik zag een M/M romance voorbij komen (niet deze), dus ik zocht deze auteur op in mijn Kobo Plus. Hoof River Rat is het eerste deel in een vierdelige serie en een M/M romance. Gezien mijn verslaving voor dit subgenre dook ik vrijwel gelijk in dit boek (hoewel ik ook nog genoeg andere boeken te lezen had). En wauw, ik ben absoluut niet teleurgesteld! Het was iets meer drama en heftige onderwerpen dan ik had verwacht, maar dat had geen invloed op mijn leesplezier. De relatie wordt mooi opgebouwd, de chemie is absoluut aanwezig en het wordt geen enkel moment saai. Ik ben absoluut van plan om de rest van de serie binnenkort te gaan lezen.
Waardering: ****

Dat gaat nooit lukken – Marc Randolph
Eerder dit jaar kocht ik bij Boekenkraam een stapeltje boeken en de laatste die ik daarvan nog niet had gelezen was Dat gaat nooit lukken. Nu kwam ik erachter dat het boek ook op Kobo Plus stond en aangezien ik het boek deels op mijn e-reader heb gelezen, besloot ik een mini-review te schrijven. Ik vond dit echt een heel erg tof boek om te lezen. Het is op een hele vlotte manier geschreven en het leest erg fijn weg. Ik had verwacht dat het een soort mix zou zijn tussen bepaalde business lessen die je kunt leren van de start van Netflix en schouderklopjes aan zichzelf. Maar dat is het helemaal niet. Ja, de auteur steekt zichzelf af en toe wat veren in z’n kont, maar dat is ook wel terecht, haha. Het is eigenlijk meer een heel interessant achtergrondverhaal over de start en opkomst van Netflix. Ik heb in ieder geval geen spijt dat ik ‘m heb gelezen!
Waardering: ****

Hoogtepunt – Saskia M.N. Oudshoorn
Dit boek – eigenlijk de hele serie – kwam op mijn radar door een persbericht van Kobo. Het verhaal klonk goed, dus ik begon enthousiast. Ik vond Hoogtepunt– welke dus het eerste deel in de serie is – op zich een goed eerste deel en in relatief laag aantal pagina’s wordt de spanning goed opgebouwd. Maar in het begin worden er wel te veel personages geïntroduceerd. Ik ben nog niet helemaal overtuigd, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar de rest dus ik ga snel lezen. Ik vind Hoogtepunteen soort mix tussen een thriller en een drama, inclusief een vleugje romantiek. Aanrader als je daar dus van houdt. Het zijn ook nog eens korte novelles die je lekker op je strandbedje kunt lezen.
Waardering: ***

Welk boek wil jij met Kobo Plus lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.