Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

Een tijdje geleden zag ik op Instagram een toffe winactie voorbijkomen bij SVM publishing. Je maakte kans op een e-book naar keuze en wat bleek? Ik won! Heel tof, maar gelijk ook een moeilijke keuze want SVM geeft heel veel toffe titels uit. Ik koos uiteindelijk voor Ieder zijn geheim van Sarina Bowen, want ik was heel erg benieuwd naar dat boek. Op een fijne vrijdagavond begon ik in het begon en ik ben niet eerder opgestaan voordat ik ‘m uit had. Vandaag lees je mijn recensie!

Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

Tot nu toe heb ik geen enkel boek van Sarina Bowen gelezen dat niet in de smaak viel (helaas voornamelijk in het Engels) en gelukkig was Ieder zijn geheim wederom een topper. Heel blij dat SVM deze boeken nu lekker naar Nederland halen, want het zijn zulke fijne romances! De schrijfstijl van Sarina Bowen is zo verslavend, alles klopt gewoon. Laat dat maar aan Sarina Bowen over, want zij kan als de beste een compleet kloppend en emotioneel verhaal neerzetten.

Ook Ieder zijn geheim is zo’n emotioneel en ook heftig verhaal. Ze heeft er heftige onderwerpen in gefietst, maar toch wordt het geen enkel moment te zwaar. Alle onderwerpen zijn goed uitgewerkt, waardoor ze een goed podium krijgen, maar tegelijkertijd voert geen enkel onderwerp de boventoon waardoor er een perfecte balans is. Het verhaal raakt je en zal je niet snel loslaten.

En o, mensen, die personages! Ik ben echt fan van de personages die Sarina altijd op papier zet, want ze lijken met elk boek weer leuker en beter te worden. Bridger en Scarlet zijn apart hartstikke leuk en tof, maar samen? Duizend hartjes, echt waar! Tijdens het lezen wil je alleen maar meer, dus het is maar goed dat er nog meer delen in de serie zijn, haha! Ik hoop heel erg dat SVM ook het derde deel (een M/M romance) naar Nederland haalt!

Zoals je kunt lezen, ik ben fan! Ik hou van de boeken van Sarina Bowen en ook Ieder zijn geheim is een favoriet! Met heftige onderwerpen, veel emoties en een verslavende schrijfstijl is dit gewoon een must read!

Heb jij wel eens een boek van Sarina Bowen gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Ieder zijn geheim ♥ Auteur: Sarina Bowen ♥ Uitgeverij: SVM Publishing
Aantal pagina’s: 210 ♥ ISBN: 9789493030657 ♥ Waardering: ****,5

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.