Ongedwongen & ongezien – Christina Lauren

In mijn recensies van kon je al lezen dat ik dol ben op de boeken van Christina Lauren. Ik vond het ontzettend tof dat ik het vierde deel in de serie, Onbetrouwbaar, mocht ontvangen als recensie-exemplaar. Vorige maand kwam er echter nog een grotere verrassing: zonder dat ik een exemplaar had aangevraagd ontving ik een bundel van twee novelles thuis! Wauw! Ik kon niet wachten om er in te beginnen en had het boek al snel uit. Vandaag mijn recensie van de eerste bundel die Xander uitgevers heeft vertaald.

Net als Chloe Mills’ carrière als een speer gaat, wil Bennett Ryan meer tijd met zijn vriendin doorbrengen. Na de zoveelste zakenreis zonder hem, eist Bennett een weekend voor hen samen. Twee vliegtickets, een Franse villa en een paar nachten met zijn tweeën… Zal het weekend hun relatie redden?

Een van de grootste pluspunten aan deze boeken is de humor. Alle personages en in dit boek Bennett en Chloe zijn absoluut niet op hun mondje gevallen en reageren heerlijk ad rem op elkaar. Ik zat dan ook regelmatig met een grote grijns op mijn gezicht tijdens het lezen. De bundel is een verzameling van twee korte verhalen over Bennett & Chloe en ze proberen van alles om bij elkaar te kunnen zijn, maar loopt niet altijd volgens plan, ha! Het is gewoon genieten om over hun avonturen te lezen.

Verder zijn de dames onder het pseudoniem van Christina Lauren ook ontzettend goed in het neerzetten van stoere personages. Vooral de dames zijn lekker onafhankelijk en heerlijk bad ass! Chloe heeft in dit deel inmiddels al een tijdje een relatie met Bennett, maar vind het nog steeds heel erg belangrijk om een goede carrière te hebben en hier ook hard voor te werken. Dat kan ik erg waarderen en is ook een groot pluspunt aan de verhalen.

De schrijfstijl die dames hanteren is heerlijk, want je schiet door het verhaal heen. Echter was het begin eventjes zoeken in welk moment je je precies bevindt. Tijdens de eerste hoofdstukken wordt er constant afgewisseld tussen het verleden en het heden en het was niet helemaal duidelijk wanneer er zich iets afspeelde. Dat zorgde voor wat irritatie, maar na een tijdje had ik het door en kon ik me helemaal verliezen in de spannende en lieve momenten tussen de personages.

De serie mag dan afgesloten zijn, gelukkig weet Xander dat de fans niet genoeg kunnen krijgen van de personages, ha! Ik ben heel gelukkig met de bundels van novelles en kan niet wachten op de rest van de avonturen die al mijn favoriete personages nog gaan beleven! ♥

Ben jij al bekend met de Stouter-serie?

Liefs,
Marleen

PS. Ben je ook zo nieuwsgierig naar Chloe & Bennett en al hun vrienden? Begin augustus bestaat mijn blog 1 jaar en mag ik van Xander een exemplaar uit de serie weggeven! Een perfect moment om kennis te maken met een fantastische serie! Zie ik je dan? 😉 

Titel: Ongedwongen & ongezien ♥ Auteur: Christina Lauren ♥ Uitgeverij: Xander Uitgevers
Aantal pagina’s: 254 ♥ ISBN: 9789401607520 ♥ Waardering: ****
Ik wil Xander Uitgevers bedanken voor het recensie-exemplaar! 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.