Happy New Year! ♥ Mijn plannen voor 2020!

HAPPY NEW YEAR! Hopelijk heb je een hele fijne jaarwisseling gehad en heb je vandaag nog de mogelijkheid om veel oliebollen te eten. Wij komen vandaag terug uit London en hopen stiekem dat er morgen nog ergens oliebollen op ons liggen te wachten (mama? J). Vorig jaar deelde ik geen lijstje met plannen voor het nieuwe jaar, maar dit jaar wel! Ik hou van lijstjes én plannen maken, dus dan mag een lijstje voor 2020 niet ontbreken! Het is geen lijst met grote, meeslepende dingen, maar gewoon gezellige plannen. Lees je gezellig mee?

Weer gaan schrijven
Dit staat toch wel bovenaan mijn lijstje, hoor. Begin vorig jaar heb ik in iets minder dan twee maanden een bijna volledig manuscript geschreven, maar toen ging ik zo goed als fulltime werken en belandde dit verhaal in een hoekje. Deze wil ik sowieso in 2020 af gaan maken en als het even kan ook beginnen met een nieuw idee dat ik al tijden in mijn hoofd heb. Let’s do this!

Meer reizen (met een vette knipoog)
Haha, nog meer reizen? Als het even kan wel. Sowieso hebben we eerste trip van 2020 (London niet meegerekend) al geboekt. We gaan in april op een combistedentrip naar Barcelona, Valencia en Madrid. Daarnaast gaan we in juni met mijn ouders een weekend naar Champagne en zijn we al druk bezig met onze grote reis in september. Maar het kan altijd meer, toch? Ik zou het heel leuk vinden om nog een spontane stedentrip te maken, net als Wenen vorig jaar. Maar we moeten maar even zien of het haalbaar is!

Vaak buiten de deur ontbijten
Ik hou van ontbijten, het is echt mijn favoriete maaltijd van de dag. Het afgelopen jaar hebben we al regelmatig buiten de deur ontbeten, maar mijn voornemen voor 2020 is om dit nog vaker te doen. Er zijn genoeg toffe plekjes in Deventer om te proberen of gewoon nog een keer heen te gaan. Maar ook buiten Deventer zijn er nog heel veel plekken waar ik heen wil! Breakfast anyone?

Spaans leren
Dit voelt als een mega herhaling, maar ik wil dit echt graag. Ik ben er alleen niet zo goed in om er daadwerkelijk mee te gaan. Maar met onze trip naar Spanje over 3,5 maand heb ik wel een goede stok achter de deur.

Meer (nieuwe dingen) bakken
Ik bak al best veel (en niemand die klaagt), maar ik wil eigenlijk nog wel meer bakken. Nu heb ik echt periodes (zo heb ik in december echt bizar veel gebakken), maar wil ik het wat meer verspreiden. En daarnaast wil ik ook nieuwe dingetjes proberen. Binnenkort komt er een soot van bakbucketlist online, so stay tuned!

Boekenbeurs in Antwerpen in november
Ook dit item is niet iets compleets nieuws, maar dit jaar moet het er echt, echt van komen. Ik wil heel graag naar de Boekenbeurs in Antwerpen. Elk jaar zie ik weer foto’s voorbij komen en dan heb ik weer spijt dat ik niet ben gegaan. Misschien kunnen we er een nachtje bij aan plakken?

Zo, een hele fijne lijst vol met leuke plannen! Heb je nog tips voor toffe ontbijtspots? Toffe recepten om te bakken? Of heb jij toffe plannen voor 2020? Laat het hieronder weten in de reacties!

Maak er een prachtig jaar van, lieve mensen!

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Ik heb nog niet echt plannen, wel voornemens. Buiten de deur ontbijten is inderdaad zo leuk! Het kan een heel ontspannen begin van je dag zijn. Ik wens je een mooi 2020 toe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.