Boeken die ik nog in 2019 wil lezen

Een paar weken geleden zag ik een leuk idee bij Marieke Books. Zij had een lijstje opgesteld met boeken die ze nog graag dit jaar wilde lezen. Nu werkten tot voor kort TBR stapeltjes nooit bij mij. Ik las lekker eigenwijs precies het tegenovergestelde, maar de afgelopen maanden gaat een TBR echt stukken beter, dus ik besloot mijn eigen stapeltje klaar te leggen. Met een Kobo Plus abonnement, reserveringen bij de bibliotheek en nog een aantal nieuwe releases heb ik er niet al te hoge verwachtingen van, maar ik ben benieuwd!

Leugens & lattes van Lauren Weisberger
Dit boek heb ik al meer dan een half jaar thuis van Janneke en hoewel ik er heel erg nieuwsgierig naar ben ligt ie nog steeds ongelezen op de plank. Daar wil ik echt dit jaar nog aan toekomen. Het verhaal lijkt me tof en stoer en af en toe je onderdompelen in die rijke, snobistische sfeer is absoluut geen straf!

Onder sterren van Klaartje van Setten
Dit boek kocht ik begin dit jaar vooral om de cover, maar ook wel om het verhaal. Het is een echt winters verhaal van een Nederlandse auteur, dus niet echt geschikt om in de lente en zomer te lezen vond ik destijds. Nu wordt het weer kouder en is zo’n boek eigenlijk heel goed geschikt! Snel in beginnen!

Mijn verhaal van Michelle Obama
Het is alweer bijna een jaar geleden dat ik dit boek kocht/kreeg en ik ben er nog steeds niet in begonnen. Het boek staat ook op Kobo Plus zag ik, dus misschien maak ik er een combi van. In de trein op de ereader (want het boek is echt te dik om mee te nemen in de trein) en dan thuis in het boek. Ja, zo moet het maar 😉

Feministen dragen geen roze en andere leugens
Dit boek kocht ik op de boekenmarkt en nu ik de laatste steeds meer geïnteresseerd ben in feminisme en dergelijke wil ik dit boek gewoon heel graag lezen. Misschien is dit boek niet geschikt om echt in één zit uit te lezen, maar een paar keer mee in de trein doet al wonderen!

Stockholm cuisine van Hanna Lindberg
Een tijdje geleden ontving ik dit recensie-exemplaar als verrassing, maar ik ben er nog steeds niet aan toegekomen. Hoewel het verhaal me op zich tof lijkt, is er toch steeds iets wat me tegenhoudt. Maar ik hoop ‘m toch alsnog in 2019 te lezen!

Een jaar met jou van Julia Whelan
Dit boek lijkt me zo mooi! Ik kreeg een exemplaar van Marieke en sindsdien ligt ‘ie op mijn TBR. Maar ik heb zulke goede verhalen gehoord dat ik niet anders kan dan ‘m dit jaar nog te lezen. Toch?

Met welk boek moet ik beginnen? En welk boek wil jij nog lezen dit jaar?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.