Mijn verlanglijstje voor de Deventer boekenmarkt

O, jongens, het is bijna zover! Over precies twee weken is het eindelijk tijd voor de Deventer Boekenmarkt. Het is een evenement waar ik echt het hele jaar naar uitkijk en ik altijd met een volle portemonnee en enorm verlanglijstje naar toe ga. Sinds we in Deventer wonen is het natuurlijk nog fijner, maar ik zou er gerust 2 uur voor in de auto willen zitten. Love it! Vandaag deel ik mijn wishlist met jou!

Jongen verslindt heelal van Trent Dalton
Oké, dit is een gevalletje van buy because of the cover. De cover is echt een plaatje en maakt gelijk nieuwsgierig naar de inhoud. Het boek is vrij nieuw, dus mijn verwachtingen dat ik ‘m ga vinden zijn niet zo heel hoog, maar ik ga er toch naar zoeken! Volgens mij is dit echt zo’n boek met veel emoties en gevoel!

Feministen dragen geen roze en andere leugens
Uitgeverij Blossom Books staat elk jaar met een mooie, grote kraam aan de Ijssel en ik ga altijd met minimaal twee boeken naar huis. Voordeeltje, want we zijn altijd op tijd dus dan is er altijd nog veel keuze. Ook dit jaar staan er een aantal boeken op mijn wishlist die ik hoop bij de BB-kraam voor een leuk prijsje te scoren. Bijvoorbeeld Feministen dragen geen roze en andere leugens. Ik ben de laatste steeds meer bezig met feminisme en non fictie, dus volgens mij moet ik dit boek gewoon lezen, haha!

Dit is hoe het ging van Astrid Boonstoppel
Nog een Blossom Books boek dat ik echt hoop te kunnen kopen. Ik ben niet een hele grote fan van YA-thrillers, maar deze spreekt me wel aan. Daarnaast is de cover ook echt vet pretty, dus ik hoop dat ze ‘m hebben!

Gratis geld voor iedereen
Ik heb nog geen enkel boek van De Correspondent gelezen, maar eigenlijk spreken alle titels me wel aan. Echter staat Gratis geld voor iedereen bovenaan mijn lijstje. Volgens de flaptekst is het een combinatie van geschiedenis en lessen, dus ik ben heel benieuwd! Nu acht ik bij dit boek ook de kans niet zo groot, maar aan de andere kant, ik ben nooit op zoek geweest naar non fictie boeken op de Deventer boekenmarkt dus wie weet word ik nog wel positief verrast.

Crazy Rich Asians – Kevin Kwan
Dit boek wil ik zo graag lezen (en de film, die wil ik ook nog graag zien). Ik heb regelmatig op het punt gestaan om ‘m in de boekhandel aan te schaffen, maar tot nu toe heb ik ‘m elke keer teruggelegd. Mocht ik Crazy Rich Asians niet kunnen vinden op de boekenmarkt haal ik ‘m denk ik alsnog heel snel gewoon in de boekwinkel.

Daarnaast zoek ik – zoals altijd – naar delen in de Helen Grace-serie van M.J. Arlidge, andere thrillers (waarbij het vaak heel lang duurt voordat ik ze lees), Outlander-boeken en De poppenmaker van Krakau.

Ik ben heel benieuwd met welk boeken ik thuiskom over twee weken. Uiteraard zal ik dat hier delen in het boekenbuitartikel van augustus en misschien ook al op Instagram (volg je mij daar al?).

Ben jij wel eens op de Deventer boekenmarkt geweest?

Liefs,
Marleen

PS. Ben je benieuwd wat de Deventer Boekenmarkt precies is? Ik schreef er al eerder een artikel over!

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Wat een prachtig lijstje! Ik ben er (mede vanwege de afstand) nog nooit geweest, maar wie weet in de toekomst. Klinkt wel als iets waar ik moet zijn geweest. Alvast veel plezier.

    1. Het is ook leuk om een weekendje Deventer te doen! Naast de boekenmarkt is er ook voldoende te doen in de stad en in de omgeving!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.