Deze kookboeken staan nog op mijn wishlist

Als je Favoritez al een tijdje volgt – of mij persoonlijk kent – weet je dat ik een ramp ben in de keuken. Tenminste, als het op koken aankomt. Ik kan het niet en vind het ook niet leuk om te doen. Bakken daarentegen vind ik dan wel weer fantastisch. Niet dat ik daar nu in uitblink, maar leuk vind ik het wel. Inmiddels heb ik een aantal mooie kookboeken verzameld waar ik af en toe iets uit bak, maar er verschijnen tegenwoordig zoveel mooie pareltjes in kookboekenland en daar staan een aantal van op mijn wensenlijstje!

All day breakfast
Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en voor mij ook zeker de leukste. Ik hou van een uitgebreid ontbijt met allerlei lekkere dingen en nog leuker als ik deze zelf heb gemaakt. Ik heb dit kookboek al in huis gehad en wauw, wat staan er lekkere dingen in! Van makkelijke ontbijtjes om mee te nemen tot enorme anti-katerontbijtjes, alles vind je in dit boek.  Yes, ik hoop dat ik deze heel snel aan mijn verzameling kan toevoegen.

Tasty het kookboek
Ik weet niet anders of ik volg Tasty op Facebook. Nu doe ik de laatste tijd weinig meer met dit social media kanaal (afgezien van blogjes delen en lezen van anderen), maar nog steeds zie ik regelmatig de leukste filmpjes met recepten voorbij komen. Nu hebben ze een kookboek en die is ook in Nederland verschenen! Ik heb gemengde reacties gelezen, maar ik ben heel benieuwd naar de recepten die er in staan. Misschien ga ik ze dan wel een keertje maken, in plaats van alleen maar opslaan op Facebook en er nooit iets mee doen, haha!

De koekjesbijbel
Ik hou van koekjes. Wie niet? En Rutger van Rutger Bakt snapt dat. Hij schreef een heuze koekjesbijbel met daarin heul veel soorten koekjes. Bijna elk recept dat je kunt bedenken staat erin en kun je dus zelf maken. Niet alle recepten spreken me aan, maar ook genoeg koekjes die ik wel een keertje zelf zou willen maken. Alleen jammer dat ik het zo weinig doe.

New York – Recepten uit de Big Apple
Wist je het al? New York is mijn favoriete stad op aarde. Een combinatie tussen NY en eten? Misschien nog wel beter. Tijdens ons dagje Den Haag kwam ik dit kookboek tegen in een kookwinkel in de stad (vraag me niet waarom we hier naar binnengingen) en het boek ziet er zo mooi uit! Misschien zijn de foto’s een beetje gedateerd, maar mooi is ‘ie wel. In dit boek vind je echt alle recepten die in NY worden gegeten, van cheesecake (OMG, yas!) tot bagels en van hotdogs tot burgers.

Laura’s Bakery Bakboek
As I said, ik hou van bakken. En welk boek mag dan niet ontbreken? Juist, het Laura’s Bakery Bakboek. Vol tips en recepten. Ook is het boek echt mooi vormgegeven dus ik kan niet wachten om met deze aan de slag te gaan. Ik ben er alleen nog niet uit of ik voor het basisbakboek of het normale bakboek ga, haha. Misschien is die eerste het beste! 😉

Het airfryer ideeënboek
Wij hebben sinds een jaar of twee een airfryer, maar gebruiken ‘m eigenlijk alleen voor de normale dingetjes zoals aardappeltjes, patatjes of een snack. Maar je kunt er volgens mij nog veel meer en wie weet kan dit inspiratieboek ons daar een handje bij helpen!

Kook of bak jij graag? En welk kookboek staat nog op jouw wishlist?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.