Boeken die ik heb gereserveerd bij de bibliotheek

Hoewel ik een volle boekenkast vol met pareltjes echt een van de mooiste dingen ooit vind, kun je natuurlijk niet alle boeken kopen die je graag wilt lezen. Gelukkig bestaan er e-readers waarop je heel erg veel boeken op kunt zetten, maar daarnaast is de bibliotheek ook een fantastische plek om je boeken vandaan te halen. Tegenwoordig zijn de meeste bibliotheken (tenminste wel die van mij) vrij vlot met het in huis halen van nieuwe boeken en ik heb altijd wel een paar titels op gereserveerd staan! Vandaag deel ik deze titels met jou! 

Dag 7 – Kerry Drewery
Het eerste deel in deze spannende serie leende ik vorig jaar ook via de bibliotheek, dus zodra het vervolg beschikbaar was reserveerde ik deze titel! Cel 7 is een actuele en spannende YA die je echt aan het denken zet. Ik ben al tijden benieuwd hoe het verhaal verder gaat, dus hopelijk kan ik ‘m snel ophalen!

Schaduw van de vos – Julie Kagawa
Ik ben altijd heel erg nieuwsgierig naar de fantasy-boeken van HarperCollins, maar om een of andere reden lees ik ze eigenlijk zelden. Sinds de verschijning eind september staat Schaduw van de vos al op mijn radar, maar tot nu toe heb ik ‘m nog steeds niet gelezen. Ik ben wel fan van auteur Julie Kagawa, dus hopelijk is dit boek ook een fijne om te lezen!

Laat me niet alleen – Sarah Armstrong
Uitgeverij de Fontein staat er over het algemeen bekend om mooie, emotionele romans op de markt te brengen. Denk bijvoorbeeld aan Duet met jou van Dani Atkins, Voor jou van Jojo Moyes of Nog vijf dagen van Julie Lawson TimmerIk verwacht – en hoop – dat Laat me niet alleen ook perfect in dit rijtje zal passen en dat ik de zakdoekjes echt nodig ga hebben.

Een bijna eindeloze afstand – Tahereh Mafi
Ik heb bijna alle boeken van Tahereh Mafi gelezen en wauw, wat kan dat mens schrijven. Haar schrijfstijl is zo mooi en zo bijzonder, echt een aanrader! Met Een bijna eindeloze afstand is ze een andere weg ingeslagen dan bijvoorbeeld met haar fantasy-serie Touching Juliette, maar alsnog ben ik heel erg benieuwd hoe ze dit persoonlijke en actuele verhaal heeft neergezet. Laat maar komen!

Koekjesbijbel – Rutger van den Broek
Er staan niet alleen maar fictietitels op mijn wishlist bij de bibliotheek, maar ook een kookboek. Hoewel ik koekjes bakken erg leuk vind, doe ik het zelden. Daarom vind ik het een beetje zonde om veel geld neer te tellen voor een relatief duur kookboek. Ik laat me daarom graag inspireren door een exemplaar van de bibliotheek. Mocht ik het toch een fantastisch boek vinden, kan ik ‘m altijd nog aanschaffen natuurlijk! 

Oktober – Søren Sveistrup
Deze thriller staat heel hoog op mijn thriller-TBR (voor zover ik daadwerkelijk zo’n lijst heb). Dit verhaal lijkt me zo gaaf! Ik weet nog niet helemaal of ik ‘m van de bibliotheek leen of dat ik ‘m van mijn vader leen, maar binnenkort ga ik Oktober zeker lezen!

Alles of niets – Jennifer Probst
Ik vind de boeken van Jennifer Probst altijd heerlijk leesvoer, maar er verschijnen zoveel titels van haar tegenwoordig dat het bijna onmogelijk is om deze allemaal aan te schaffen. Zo ook de Onvoorwaardelijk serie, waarvan Alles of niets het derde en laatste deel is. Voorgaande delen heb ik ook via de bibliotheek gelezen en ik kan niet wachten om het verhaal van Tristan te lezen. Het boek staat al ruim 3 maanden op gereserveerd, dus kan nu niet lang meer duren!

Zo, een mooi lijstje, vind je niet? Hopelijk komen ze niet allemaal tegelijk, haha!

Welk boek zou jij nog graag van de bibliotheek willen lenen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

  1. Wow, wat ontzettend toevallig: ik heb vandaag precies zo’n zelfde artikel online laten komen. Ik vind het heerlijk om te reserveren bij de bieb, maar helaas komen ze bij mij meestal allemaal tegelijk binnen..

  2. Ik vond Dag 7 echt heel goed! Meestal reserveer ik geen boeken, maar ga ik gewoon op de bonnefooi naar de bibliotheek. Gisteren was ik van plan een dichtbundel te lenen, maar uiteindelijk kwam ik met tien boeken thuis..

  3. Gezien mijn reserveringen vaak tegelijk binnen komen, doe ik er niet zoveel tegelijk. Op die manier kan ik als ik ze ophaal ook nog even in de bieb zelf rondneuzen haha! En ik moet natuurlijk ook nog boeken zien te lezen van mijn eigen tbr :’)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.