Boekenbuit september 2018

Eigenlijk was september #leesuiteigenkast maand en dat hield in dat je eigenlijk geen nieuwe boeken aan je kast mocht toevoegen. Goh, is dat eventjes mislukt! Voor Favoritez en voor Hebban mocht ik een aantal prachtige boeken ontvangen en daarnaast kocht ik nog een vet mooi kookboek. Kijk je gezellig mee? 

Ik mocht twee recensie exemplaren ontvangen voor de blog. Van uitgeverij Moon kreeg ik Torenhoog, het derde en (helaas) laatste deel in de Duizend hoog serie van Katharine McGee (en ook het eerste pakketje in ons nieuwe huis, yay!)  De recensie verscheen afgelopen maandag online en zoals je daar in kunt lezen is het boek echt een must read! Ook ontving ik van Boekerij een non-fictie boek, namelijk Wanneer kun je beginnen van Beck Dorey Stein. Ik ben zo benieuwd naar dit boek! Het gaat over een eerste echte baan in het Witte Huis onder President Obama, klinkt tof toch? Ik ben van plan om het boek heel erg snel te lezen en de recensie lees je uiteraard hier dan online!

Voor de Hebban Feelgood Club mocht ik ook twee boeken ontvangen. Allereerst kreeg ik Sprong in het diepe van Tamara Haagmans. Dit boek heb ik intussen uit (en ga ik hier overigens niet recenseren). Helaas vond ik ‘m een zware tegenvaller en gaf ik het boek slechts 2 sterren. Binnenkort lees je op de spot van de Feelgood Club wat wij er allemaal van vonden.

Daarnaast kreeg ik van Zomer & Keuning de nieuwste Armentrout, Een tweede kans. Deze spannende NA ben ik nu aan het lezen voor een buddy met Helma en ik ben heel erg nieuwsgierig waar het allemaal naar toegaat. De recensie lees je (hopelijk) aanstaande vrijdag online! Stay tuned!

Zodra bekend werd dat Sabine van de foodblog OhMyFoodness een Pop-up Cheesecakecafé zou organiseren wist ik dat ik daar bij moest zijn. Helaas viel dit weekend precies in het drukste weekend van de verhuismaand, dus het was nog maar de vraag of we erheen konden gaan. Gelukkig vonden we op de laatste dag nog een plekje om eventjes naar binnen te wippen bij Fooddock en aten we een stukje cheesecake! Uiteraard kocht ik ook het boek en er staan zoveel lekkere recepten in! Ik weet nog niet zeker of ik het boek ga recenseren, maar een aanrader is het absoluut! ♥

Tja, die #leesuiteigenkast maand, echt een succes was het niet voor mij. Sowieso las ik slechts 7 boeken, wat heel erg weinig is voor mijn doen, maar daarvan waren er ook maar  2 uit eigen kast. Zoals je hier al eerder kon lezen was ik behoorlijk enthousiast met een enorme stapel, maar ik las uiteindelijk enkel The Diabolic en De eigenzinnigheden van Leah Burke. Jammer, maar ach, volgend jaar weer een kans!

Welke boeken heb jij toegevoegd aan jouw kast? Deed je mee aan #leesuiteigenkast maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.