Boekenbuit januari 2018

De maand is weer voorbij dus tijd voor een nieuwe boekenbuit! Hoewel het absoluut geen voornemen was, heb ik een stuk minder nieuwe boeken in januari aan mijn verzameling toegevoegd dan normaal! Eigenlijk zijn het er maar vier, haha! Ik heb een tijdje getwijfeld of ik ondanks de ‘schamele’ buit toch een boekenbuit online wilde zetten, maar zoals je ziet heb ik het toch gedaan! Kijk je gezellig mee? 

Zoals gezegd heb ik maar 4 nieuwe boeken aan mijn kast toegevoegd en deze vier titels heb ik allemaal mogen ontvangen (#geluksvogel). En hoewel ik meerdere malen in hele mooie boekwinkels ben geweest, heb ik me elke keer weer kunnen beheersen! Voor Hebban ontving ik twee boeken, namelijk een proef van De tweede vrouw en een recensie-exemplaar van Mijn beeld van jou. Van dat laatste boek is al een recensie hier op de blog verschenen en in de proef ga ik deze week beginnen! Mijn verwachtingen voor Gill Paul zijn hoog, dus laten we hopen dat deze ook waar gemaakt gaan worden!

Ook heb ik twee recensie-exemplaren voor Favoritez mogen ontvangen. Van uitgeverij Fontein ontving ik een leesexemplaar van Showstopper, een boek dat op 13 februari verschijnt. Ik heb deze afgelopen week uitgelezen en wauw, wat een toppertje! Mijn recensie verschijnt zodra het boek is verschenen, so stay tuned! Van Boekerij ontving ik ook een vooruitleesexemplaar, namelijk Alleen voor jou. Dit boek verschijnt op 28 februari (en zo ook mijn recensie) en ik ben heel erg benieuwd!

Een redelijk ‘simpele’ boekenbuit, maar dat vond ik eigenlijk wel heel erg fijn! Ik heb in totaal 9 boeken gelezen in januari en hoewel dat minder is dan ik zou ‘moeten’ volgens mijn reading challenge, heb ik toch een hele fijne leesmaand gehad. Ik als twee boeken uit mijn eigen kast, twee die op mijn ereader stonden en nog een boek van de bibliotheek. Hoewel er een aantal moetjes tussen zaten, las ik voornamelijk boeken waar ik lekker zin in had en helemaal precies zou lezen zou moeten zijn! Heerlijk!

Heb jij een fijne leesmaand gehad? Welke boeken zijn bij jou nieuw in januari?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.