Reading Challenge 2017 – Update #3

Het laatste kwartaal van 2017 is aangebroken dus tijd om eens terug te blikken op de afgelopen drie maanden. Ik heb in juli, augustus en september een heleboel boeken gelezen en ik loop goed op schema met mijn reading challenges. Vandaag deel ik hoe het met elke challenge op zich staat. Lees je mee? 

Hebban/Goodreads Reading Challenge 2017
Zoals je in mijn doelen al kon lezen wil ik dit jaar 120 boeken lezen. Zoals het er nu uitziet moet dat met gemak lukken. Volgens Goodreads loop ik 9 boeken voor op schema en staat de teller op 101 boeken. Dat betekent dat ik in de laatste drie maanden van 2017 nog 19 boeken moet lezen. Er moet wel heel veel geks gebeuren (zoals een enorme leesdip) mocht dat niet gaan lukken.

Op Hebban ligt de teller iets lager omdat er een aantal boeken daar niet op staan, dus die worden niet meegerekend. Ook heb ik 1 boek dit jaar dubbel gelezen (Kies voor mij) en die telt ie bij Goodreads wel dubbel mee.

Begin oktober heb ik zelfs een lijst opgesteld met alle boeken die ik dit jaar nog wil lezen (en de eindstand was 33), dus ik hoop dat ik al deze boeken heb mogen afstrepen op 31 december!

Mijn eigen reading challenge
In de vorige update gaf ik aan dat ik deze challenge nog wel wil volbrengen, ondanks dat ik ‘m in m’n eentje doe, maar ik moet toegeven dat ik er helemaal niet meer bezig ben geweest. Op het moment van schrijven van dit artikel ben ik pas nagelopen welke boeken ik heb gelezen die bij de opdrachtjes passen. Ik heb even getwijfeld of ik deze challenge nog verder zal doen, maar ik heb besloten om deze te laten vallen. Jammer, maar ik ga nu echt voor alle boeken die ik gewoon graag wil lezen, in plaats dat ze bij een bepaalde opdracht horen.

Shelf control challenge
Eeh.. Juist. Mag ik deze overslaan? I am ashamed, maar ik heb hier dus erg weinig van boeken van gelezen. Ondanks dat #leesuiteigenkast voor mij een groot succes was en ik veel boeken uit mijn eigen kast heb ik kunnen lezen, waren dit vooral boeken die ik wel in 2017 heb toegevoegd.

De enige boeken die ik van deze lijst heb gelezen zijn Een bijzonder jaar, Siren en Ik geef je de zon. Nogmaals: ik schaam me.

Ik denk overigens niet dat ik verder nog heel veel boeken van deze lijst zal gaan lezen. Ik hoop op 4 en dat zal uiteindelijk eindigen in 13 van de 41 boeken voor deze challenge. Had ik al gezegd dat ik me schaam?

Extra challenge: Blossom Books Reading Challenge 2017
Yes, deze challenge gaat op zich wel redelijk! Ik heb de eerste twee boeken gelezen (Cinder en De voordelen van onbeantwoorde liefde) en Muggenland en Aristoteles & Dante staan beide in mijn kast om gelezen te worden. Het vijfde boek van de challenge is Iskari die ik als ARC in mijn kast heb staan. Of ik de ARC nog ga lezen dit najaar is de vraag, maar die andere twee boeken staan hoog op mijn TBR dus dat moet lukken!

Oké, over het algemeen gaat mijn challenge prima en ben ik heel tevreden met de boeken die ik gelezen heb de afgelopen drie maanden. De Shelf-control en mijn eigen challenge kan ik beter opgeven! 😉

Hoe gaat jouw reading challenge?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.