Boekenbuit mei

Yes, ik heb het eindelijk voor elkaar gekregen om mijn boekenbuit onder de 10 boeken te houden, haha! Ik heb het allemaal heel netjes gehouden en ook maar een paar boeken zelf gekocht! Gelukkig heb ik nog wel het normale aantal boeken per maand gelezen, dus een aantal boeken uit eigen kast zijn ook gelezen. Lees snel verder welke titels ik heb mogen verwelkomen. šŸ˜‰

Afgelopen maand kreeg ik drie recensie-exemplaren binnen. Ik ontvingĀ Het jaar na jou van het Best of Romance-reviewteam. Ik was echt ontzettend blij toen ik een mailtje kreeg dat ik het boek mocht recenseren en het boek is me zeker niet tegengevallen. De recensie las je afgelopen vrijdag al online. Voor twee leesclubs van Hebban kreeg ikĀ Eerste leven enĀ Donkerblauwe woorden. Van die eerste verscheen ook al een recensie online en wat ik van het boek van Cath Crowley vind lees je hier binnenkort.Ā 

Ik kreeg ook twee manuscripten opgestuurd (dat blijft zo ongelofelijk tof!) om te lezen voor Hebban. Ik kreeg het nieuwste boek van Lisette Jonkman,Ā Helemaal het einde, voor een buddyread en stiekem hoop ik dat ik ook een normaal exemplaar mag ontvangen zodat ik deze kan laten signeren op de boekpresentatie in Zwolle volgende week. Voor een hot or not kreeg ikĀ Honderd stukjes van mij die ik vlak voor de deadline gisteren heb uitgelezen. Ik keek erg uit naar dit boek, maar helaas viel het mij erg tegen. Ik weet nog niet helemaal zeker of ik een recensie van dit boek hier op de blog zal plaatsen, maar ik zal in ieder geval het Hot or Not artikel op social media delen!Ā 

Op de garagesale van Blossom Books kocht ikĀ Levana, een tussendeel inĀ The Lunar Cronicles. Ik moet nog eerstĀ Cress lezen, maar beide boeken staan voor juni op de planning.

En toen was daar eindelijkĀ Hof van vleugels en verwoesting!!!!! Het boek kwam vorige week dinsdag binnen en ik kon echt niet wachten totdat ik er in kon beginnen. Ik kon simpelweg niet stoppen met lezen en OMG wat was hij fantastisch. Stiekem brak mijn hart ook meerdere malen en heb ik wat tranen gelaten toen ik het boek dichtsloeg. Ik wil echt nog geen afscheid nemen van al die lieve en leuke personages! Man, wat hou ik van Rhys en Feyre en de rest!Ā ā™„ Gelukkig hoeven we niet helemaal afscheid te nemen van de Fae-wereld en ik ben heel benieuwd welke personages we zullen terug zien in de volgende delen.Ā 

Als laatste kocht ik dit kleine boekje, omdat ik op verschillende blogs (hallo Lisa, hallo Joost) had gelezen dat dit een geweldig boek moest zijn. Dit exemplaar was nu maar ā‚¬5,- bij de Bruna en daar kon ik ‘m natuurlijk niet voor laten, haha! Ik weet nog niet precies wanneer ik deze zal gaan lezen, maar nu heb ik het boekje in ieder geval in de kast staan. Sowieso is deze erg klein dus makkelijk om een keertje in je tas te stoppen.

Netjes toch, vijf boeken en twee manuscripten? Daarnaast is mijn TBR ook niet extreem gestegen, want ik heb bijna alle boeken al gelezen, yes! #geeftzichzelfeenschouderklopje

Heb jij veel boeken gekregen/gekocht in mei?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Yes Marleen, je hebt zeven minuten na middernacht! Ik had dit boek binnen een middagje uit, hoewel ik aanraad om er rond 22.00 in te beginnen en hem ook te eindigen rond 00.07, dat had ik namelijk de tweede keer gedaan en was mij heel goed bevallen šŸ™‚ En pak je tissues er maar alvast bij… Veel leesplezier!

  2. AAAH! Zo’n leuke boeken. Ik durf mijn eigen book haul niet online zetten, omdat ik me weer even te veel heb laten gaan. *oeps. Ik heb ook al gezien dat je het boek van Sarah uithebt. Ik wil die zelf ook nog zo graag!<3 Veel leesplezier met de rest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.