Blogtour Zoektocht terug: 10 x Zoektocht terug

Ik vind dit zo spannend: dit is de eerste keer dat ik mee doe aan een blogtour! Samen met 9 andere bloggers doe ik een bijzondere blogtour rondom het nieuwe boek van Marina Folkers, Zoektocht terug. De afgelopen twee weken zijn er al 3 andere artikelen verschenen op de blogs van Vivian, Femke en Kim en vandaag ben ik aan de beurt. Ik neem je vandaag mee aan de hand van 10 dingen over Zoektocht terug. Kijk je gezellig mee?

In 2015 verscheen Faye & Sean, a love story, het eerste boek van de Nederlandse Marina Folkers. Ik las het boek vorig jaar en vond het echt een heerlijk, lief en romantisch boek. Ik kwam in contact met Marina en een tijdje geleden werd ik gevraagd of ik mee wilde doen aan een bijzondere blogtour rondom haar nieuwe boek. Natuurlijk wilde ik dat! Graag zelfs. Ik kreeg het boek halverwege maart opgestuurd en begon al snel.

Zoals je op de vorige blogs hebt kunnen lezen is dit geen ‘standaard’ blogtour. Je hebt al een brief aan hoofdpersoon Caitlin voorbij zien komen en een interview met Marina. Tijdens het lezen ontdekte ik al snel dat Caitlin een fan is van lijstjes met 10 dingen. Ik besloot voor mijn aandeel een lijstje te maken met 10 dingen rondom Zoektocht terug en de blogtour! 

  1. Het allerleukste uit Zoektocht terug is met afstand Max. Ik ben stiekem een beetje verliefd geworden op Max, haha! Hij is lief, charmant, eerlijk en echt heel erg knap! Marina heeft een fantastisch personage neergezet waar je niet anders dan verliefd op kunt worden.
  2. Net als in haar eerste boek, Faye & Sean, speelt Zoektocht terug zich ook grotendeels af in London en laat dat nou net een van mijn favoriete Europese steden zijn! Marina heeft de romantische en fijne sfeer van London heel mooi gevangen en heeft de stad ook prachtige beschreven. Het lijkt echt alsof je er zelf eventjes bent.
  3. Zoektocht terug is denk ik niet te vangen in één genre. Fans van het feelgoodgenre kunnen hun hart ophalen, maar ik denk dat Young Adult lezers ook zeker plezier zullen beleven bij dit boek. Dit romantische verhaal heeft meerdere genres in één en is dus perfect geschikt voor een breed publiek (dus ook voor jou ;)).
  4. Ondanks dat het boek zich in Engeland afspeelt is Marina lekker Nederlands. Met Zoektocht terug hebben we nog een heerlijke roman van eigen bodem aan onze collectie mogen toevoegen. Tijdens het lezen kun je merken dat Marina Nederlands is, maar ook zeker dat ze een hele grote fan is van het land aan de andere kant van de Noordzee!
  5. Zoektocht terug wordt lekker in het zonnetje gezet door een bijzondere blogtour! Je leest niet een heleboel recensies achter elkaar, maar speciale artikelen die allemaal in het teken staan van natuurlijk het boek. Je hoeft je de komende tijd niet te vervelen!
  6. Had ik Max al gezegd? Max is echt een reden om dit boek heel snel te gaan lezen! Mocht je het boek dan uit hebben kun je naast mij komen zitten om even lekker te zwijmelen, ha!
  7. Zal ik je een geheimpje verklappen? Helemaal aan het eind van de blogtour maak je ook nog kans op een exemplaar! Hoe? Dat houden we nog eventjes geheim!
  8. Dat Marina London mooi kan beschrijven heb ik hierboven ook al gezegd, maar Max en Caitlin blijven niet in de bruisende stad. Ze reizen af naar prachtige afgelegen plekjes en zorgen ervoor dat je gelijk het vliegtuig of de trein wilt pakken om het met eigen ogen te kunnen zien.
  9. Heb jij ook genoten van Faye & Sean, a love story? En wil je stiekem nog even verder zwijmelen met Sean? Helaas hebben Faye & Sean geen grote rol in het boek (#huilen), maar toch zie je Sean af en toe voorbijkomen.
  10. Heb je nou nog niet genoeg redenen om dit boek te lezen en de blogtour te volgen? Oké, dan nog één punt: MAX! ♥

De komende weken kun je elke maandag en vrijdag een speciaal artikel verwachten rondom de blogtour op onderstaande blogs. Enne, vergeet niet mee te doen met de winactie op het eind! 😉 

Kende jij Marina Folkers al?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.