Mijn (enorme) TBR voor Kobo Plus

De afgelopen maanden heb ik lekker uit eigen kast gelezen en lekker veel gebruik gemaakt van Kindle Unlimited. Maaaar… ik hou ook trouw in de gaten wat er allemaal via Kobo Plus te lezen is. En daar is inmiddels zoveel tofs op te lezen, dat ik op het punt sta om weer een abonnement te nemen. Ik heb op een rijtje gezet welke boeken ik via Kobo Plus wil lezen, lees je mee?

Ik heb mijn TBR opgedeeld in verschillende categorieën, allereerst de boeken die ik SOWIESO MOET LEZEN, boeken die daarna hoog op mijn TBR belanden en boeken waar ik op zich nieuwsgierig naar ben, maar die waarschijnlijk nog wel even op ongelezen zullen blijven staan, haha.

Bovenaan mijn TBR:

♥ Een gevoelige snaar – Julia Quinn
♥ Alles voor ons – Wendy Brokers
♥ Als ik je weer zie – Gillian King
♥ The Surrogate – Penelope Ward
♥ De opportunist – Elyse Friedman
♥ Vergeet me niet – Alyson Derrick (voor de #12booksby12friends challenge)
♥ Vallen en opstaan – Sarah Turner (ook voor de #12booksby12friends challenge)
♥ De eigenwijze gravin – Sophie Irwin
♥ Binnen de lijntjes – Mireille Versteeg

Enorme hopefuls:

♥ Het boek der deuren – Gareth Brown
♥ De eerste affaire – Jessica Bull
♥ Moorddeal – Steve Cavanagh
♥ Vergeet ons. Niet – Laura Kneidl
♥ Alleen hij – Andrew Gross
♥ I’m Your Guy – Sarina Bowen
♥ Last resort – K. Bromberg

Misschien ooit? Een volgende keer? Of uiteindelijk toch nooit?

♥ De enige die overbleef – Riley Sager
♥ Ik beloof je dat ik honderd word – Royce de Vries
♥ Reasons to believe – Rebecca Yarros
♥ De gouden lepel – Jessa Maxwell
♥ I Could Never – Penelope Ward
♥ A touch of darkness – Scarlett St. Clair
♥ Licht in de vlam – Jennifer L. Armentrout

Heb jij Kobo Plus? En heb je nog leestips?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.