Mijn leesplannen voor 2024

Hoewel we alweer over de helft van de eerste maand van 2024 zitten, wil ik toch nog even mijn leesplannen voor het nieuwe jaar met je delen. Ik ben weer heel wat van plan en er staan genoeg boeken klaar om gelezen te worden. Lees je mee?

Goodreads reading challenge
Ik heb mijn reading challenge op Goodreads dit jaar op 175 boeken gezet. Met 212 gelezen boeken van afgelopen jaar lijkt dat gemakkelijk te doen zijn, maar ik heb tegelijk ook echt een druk jaar voor de boeg. Zo gaan we in april verhuizen, zal er nog genoeg gebeuren moeten rondom onze nieuwe huis, ben ik weer aan het studeren en wil ik ook lekker veel tijd stoppen in Favoritez als onderneming. Maar goed, met een TBR van hier tot aan Tokyo (en stiekem ook weer terug), 115 fysieke ongelezen boeken in de kast en heel veel nieuwe mooie boeken die dit jaar verschijnen zullen 175 boeken waarschijnlijk nog niet genoeg zijn. We gaan het wel zien en in tussentijd lekker veel lezen!

De #12booksby12friends challenge
Deze challenge is me vorig jaar bizar goed bevallen, dus die ga ik dit jaar nog een keer doen. Ik heb weer 12 (hopelijk) fantastische tips gekregen en de eerste heb ik al gelezen! Dit zijn de boeken die ik dit jaar voor deze challenge ga lezen:

♥ Ik ben blij dat mijn moeder dood is (getipt door Jennifer van @jenniferleest)
♥ Vergeet me niet (getipt door Marloes van @marloesleest)
♥ 
Mrs Nash’s Ashes (getipt door Sofie van @dewereldvansofie)
♥ Ga als een rivier (getipt door Janneke van @jannekeboer)
♥ 
The Agency of Scandal (getipt door Celine van @celine.reads.be)
♥ 
Vallen en opstaan (getipt door Judith van @judithblogtsolo)
♥ 
De 20 (getipt door Yvonne (van @boekenbarones)
♥ 
Operation Verity (getipt door Evelyn van @evelynevertsen)
♥ Het meisje in de witte kimono (getipt door Jeanet van @minibieb_kleefslag)
♥ When in Rome (getipt door Laura van @lau_leest)
♥ Door het grote vuur – Alice Winn (getipt door Marieke van @mariekes_mesmerizing_books)
♥ Before I Let Go (getipt door Marieke van @mariekee_books) 

Zo blij met deze tips én ik heb de meeste boeken inmiddels ook al toegevoegd aan mijn kast. Let’s read!

De meer uit eigen kast lezen challenge
Voor het derde jaar op rij wil ik meer uit eigen kast lezen en dat doe ik door mezelf (of eigenlijk doet Vin dat) te dwingen om voor elke twee nieuwe boeken (gekocht of aangevraagd als recensie-exemplaar, gekregen boeken doen niet mee) één boek uit eigen kast te lezen. Vorig jaar is dat nét niet gelukt, dus ik doe dit jaar gewoon nog weer een poging. Ik heb ook een lijst opgesteld met 40 boeken die ik uit eigen kast wil lezen, dus daarmee moet dat goed komen, toch? TOCH?

Heb jij nog leuke leesplannen voor komend jaar?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.