Deze 7 boeken wil ik lezen tijdens onze wereldreis

O MIJN GOD, het is zover! We gaan eindelijk op wereldreis! We hebben hier ZO ENORM naar uitgekeken en ik kan bijna niet geloven dat het nu eindelijk zo ver is! We hebben allerlei toffe plannen en natuurlijk heel veel prachtige plekken om te ontdekken, maar ik wil natuurlijk ook de nodige boeken lezen. Ik heb twee ereaders mee én een enorme TBR, maar ik heb 7 boeken uitgelezen die ik sowieso wil lezen! Lees je mee?

Mile High – Liz Tomforde
Bovenaan staat denk ik wel Mile High van Liz Tomforde. Vorige maand las ik The Right Move en dat is een van mijn favoriete romances van de afgelopen tijd geworden. Ik heb mijn enthousiasme al via Instagram gedeeld, maar als je fan bent van romance dan moet je dit boek lezen. Niet zo gek dus dat het eerste deel in de serie bovenaan mijn TBR staat!

Before I Let Go – Kennedy Ryan
Dit e-book heb ik een hele tijd geleden gekocht, maar ik ben er nog niet aan toegekomen. Ik heb inmiddels nog meer goede verhalen gehoord, dus deze is bovenaan mijn TBR beland. Zin in!

Dief van de nacht – Holly Black
Hoewel dit boek (alweer heel wat maanden) in de kast staat, hoop ik ‘m via Kobo Plus tijdens onze wereldreis te lezen. Ik ga de komende maanden natuurlijk weinig boeken kopen, maar ik hoop toch via Kobo Plus wat boeken uit eigen kast te lezen, zodat ik bij terugkomst lekker wat boeken kan kopen (hallo boekenmarkt en hallo inhaalslag haha).

If Only You – Chloe Liese
Yes, vandaag is het nieuwe boek van Chloe Liese verschenen en ik heb hier zo enorm naar uitgekeken. Chloe Liese is een van mijn favoriete auteurs en haar nieuwste boek belooft weer een pareltje te worden. Ik hoop dat ‘ie direct via Kobo Plus te lezen is en anders schaf ik ‘m direct aan.

One Italian Summer – Rebecca Serle
Dit boek staat op mijn Kindle klaar (via NetGalley) en ik ben er heel benieuwd naar. (En niet alleen om dat mijn ratio op NetGalley omhoog moet haha). Volgens mij is dit het perfecte boek om in een zonnetje op het strand te lezen (en raad eens waar onze reis begint? ;)).

Het meisje met de luidende stem – Abi Daré
Dit boek kreeg ik getipt van Janneke voor de #12booksby12friends challenge en is te lezen met Kobo Plus. Volgens mij is dit boek heel indrukwekkend, dus deze wil ik sowieso lezen de komende tijd (en hopelijk ook vrij snel).

Wait for it – Jenn McKinlay
Als laatste wil ik snel Wait for it lezen. Dit boek staat al jarenlang op mijn TBR, maar ik twijfelde heel lang of ik dit boek als paperback zou kopen. Toen ‘ie een tijdje enorm was afgeprijsd als e-book moest ik ‘m gewoon kopen. Nu hopen dat mijn verwachtingen inmiddels niet te hoog zijn, haha!

Zeven boeken, maar ik hoop toch echt wel wat meer te lezen. Ik ga je de komende maanden regelmatig op de hoogte houden van de boeken die ik lees en er zal ongetwijfeld regelmatig een recensie online komen. Wil je onze reis volgen? Volg ons/mij dan op @whoswatchingmango via Instagram!

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.