Happy B-Day – Deze auteurs zou ik uitnodigen op mijn verjaardag

Happy Birthday to me! Het is een beetje traditie geworden dat ik hier op mijn verjaardag een soort verjaardagsartikel deel. Zo heb ik bijvoorbeeld al eens een lijstje gedeeld met boeken waarin ik mijn verjaardag zou willen vieren. Voor vandaag heb ik een lijstje met auteurs opgesteld met auteurs die ik wel voor mijn verjaardag zou willen uitnodigen. Niet dat ik mijn verjaardag vier, but that is a minor detail. Lees je mee? 

Elena Armas
Ik zou in ieder geval Elena Armas willen uitnodigen. Niet alleen omdat ze twee heerlijke boeken heeft geschreven en het me heel erg leuk lijkt om met haar over Aaron te fangirlen, maar vooral omdat ze ook een enorme fan is van Sebastian Stan. Grote kans dat je dan iets Sebastian Stan-gerelateerd krijgt, helemaal goed, toch?

Rachel Lynn Solomon
Ook Rachel Lynn Solomon zou een uitnodiging krijgen. Lekker makkelijk vooral, want ze woont in Nederland! Maar ze lijkt me ook heel erg lief en leuk, dus hartstikke gezellig.

Beth O’Leary
Ik heb geen idee of Beth O’Leary in het echt heel gezellig is (want ik volg haar volgens mij niet op Instagram), maar ik zou haar stiekem eigenlijk willen uitnodigen om te kletsen over de geweldige boeken die ze heeft geschreven. En misschien vragen ze nog tips heeft?

Julia Quinn
Oké, misschien heb ik Julia Quinn puur om egoïstische redenen toegevoegd, want heel misschien kan ze Jonathan Bailey dan ook meenemen én misschien heeft ze wat scoops over seizoen 3 van Bridgerton op Netflix? Een beter cadeau kan ik me niet wensen, ha!

Ali Hazelwood
Deze auteur schaar ik een beetje onder dezelfde noemer als Elena Armas (minus Sebastian Stan dan). Het lijkt me echt heel erg leuk om met haar te kwijlen over de heerlijke mannen in haar boeken.

Taylor Jenkins Reid
Deze auteur zou ik ook grotendeels willen uitnodigen voor wat schrijftips, want hallo, wat kan deze auteur schrijven joh!

Dus wie komt er ook op mijn feestje als deze auteurs hun opwachting maken? Ga ik intussen verder met taart eten!

O, misschien valt het op dat ik hier enkel buitenlandse auteurs heb genoemd. Er zijn absoluut een aantal Nederlandse auteurs die ik zeker op mijn verjaardag zou uitnodigen, maar straks voelen ze zich nog verplicht en dat willen we natuurlijk niet 😉

Welke auteur zou jij uitnodigen voor jouw verjaardag?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Van harte gefeliciteerd Marleen! Ik kom zeker op jouw verjaardagsfeestje, want dit is een erg gezellige lijst aan auteurs! Ik zou zelf Mariana Zapata en Elle Kennedy uitnodigen, denk ik. En misschien Dani Atkins, om te vragen waarom ze altijd mijn hart moet breken bij haar boeken..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.