This month’s Favoritez #62 – Oktober 2021

Ben ik de enige die een beetje geschokt is dat het alweer november is? Nog zo’n vijftig dagen en dan is het alweer kerst! Maar voordat we verder gaan met november, blik ik eerst nog even gezellig terug op de fijne maand oktober, want hij was leuheuk! Lees je mee?

Oktober begon goed toen ik Een man van stand binnenkreeg. Dit is het achtste deel in de Bridgerton-serie en ik ben enorm fan van de serie. Extra tof natuurlijk dat mijn quote op de binnenflap stond!

First things first: coffee! We waren onderweg naar mijn schoonouders voor een lunch en gingen daarna nog even langs oma. Gezellig!

Voor het eerst in 1,5 jaar weer naar de bioscoop! We gingen naar No Time To Die en zijn niet teleurgesteld!

Het is echt herfst, hè? Dan is het heerlijk om met thee en een boek op de bank te ploffen.

Na onze vakantie in september nam ik nog een soort van weekje extra vakantie van de sportschool, maar daarna moest ik er echt weer aan geloven. De eerste keer was niet alles, maar we zitten weer in het ritme!

Fijne dierendag! Hoewel het eigenlijk voor Mango wel elke dag dierendag is haha!

Begin oktober heb ik ook een heerlijke zaterdag gehad! Het begon met een uur wandelen met mezelf en een fijn luisterboek (Rock van Kylie Scott via Storytel).

Daarna gingen we even snel Enschede in en hebben geluncht bij de Broodbode, yum!

En daarna met mama naar Ootmarsum om de olifanten van de Elephant Parade te bekijken.

Yum, zo lekker gegeten! Een maaltijdsalade met biefstuk, nieuw favoriet eten hoor!

Half oktober had ik ook een lunch met mijn nieuwe unit op het werk. Ik ga naar een nieuw team en ze hadden toevallig een lunch waar ik ook direct voor werd uitgenodigd! Heel gezellig. Het treinen was weer wat minder – zowel vertraging op de heen en terugweg – maar het was leuk om weer collega’s in het echt te zien haha!

Het was ook weer tijd voor een heerlijke date met Jennifer. Deze keer spraken we in Deventer af. We hebben lekker gebruncht bij Toast, macarons en bonbons gegeten bij Rubia en natuurlijk de nodige boekwinkels bezocht! Zo gezellig! <3

Op mama’s verjaardag hebben we haar verrast om uiteten te gaan. Het was voor ons de eerste keer bij een sushi-restaurant haha!

Een van de beste dingen in het leven is toch wel koffie in bed. Nog beter, met een fijn boek erbij!

Het was echt jaren geleden dat we in het centrum van Oldenzaal hadden geluncht. Bij De Tijd hebben ze een heerlijk sausje (ja, alleen daarom gaan we er heen) en aangezien we toch in de buurt waren…? 😉

Oma was jarig! Tijd voor taartjes dus!

Ik kreeg een superlief pakketje van Ambo | Anthos als cadeautje (stond letterlijk zo in de brief). Het was het boek Het eiland van Libby Page. Mijn recensie staat inmiddels al online.

Roadtrip! Op zondag gingen we naar Den Haag voor lunch en thee bij Lau en Jools!

Omg, hoe perfect is deze macaron? En ja, hij was ook nog eens superlekker!

Ik bestelde vier boeken bij Blossom Books bij de B-sale en ik ben er zo blij mee! 3 van de 4 boeken stond op mijn verlanglijstje, dus happy me!

Eind oktober was papa jarig en daarom gingen we gezellig met z’n vieren uiteten. Jum!

En oktober sloot ik vet gezellig af met lieve Janneke in Zwolle. We hebben een heerlijke middag en avond gehad met natuurlijk een bezoekje aan de boekwinkel, brownies en koekjes bij Corners Cake en lekker eten bij Café Blij!

En dat was oktober! Best een drukke maand en november belooft niet veel rustiger te worden. Gelukkig is november wel grotendeels met leuke dingen!

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.