This month’s Favoritez #59 – juli 2021

Juli was een fijne maand, maar dat lag niet aan het weer, haha! De eerste week waren we nog in Spanje en daarna langzaam weer aan het werk. Verder ondertekende ik mijn contract voor een vaste aanstelling, had ik een lunch met het werk, sprak ik met Jennifer af en we sloten de maand af met een nachtje Den Haag! Lees je mee?

Juli begon voor ons in Valencia. We hebben een heerlijke tijd gehad in deze leuke stad. Valencia is zelfs onze favoriet geworden van de drie! We hebben bij veel leuke plekken gegeten, hebben een paar prachtige dingen gezien en zijn een dagje naar het strand geweest.

En onze reis eindigde in Barcelona. Ik heb ook lekker veel gelezen op vakantie (lees hier welke 11 boeken ik op vakantie heb gelezen). In Barcelona ben ik vooral verliefd geworden op de Sagrada Familia!

En toen waren we weer thuis! Er lagen in totaal 6 pakketjes op mij te wachten, waarvan ik er twee mocht ophalen bij PostNL.

En natuurlijk ook even langs de bibliotheek waar ik drie boeken op kon halen. Ik ben benieuwd hoe snel ik ze zal lezen, haha #oeps

En yess, Mango kwam ook snel weer thuis! Hij had tijdens onze vakantie bij mijn ouders gelogeerd en ze brachten ‘m al snel weer thuis. Zo gezellig om hem weer thuis te hebben! Gezellig samen buiten zitten en hij zit natuurlijk weer regelmatig in de vensterbank!

Ik had voor de vakantie een beetje vooruitgewerkt voor de blog, maar bij terugkomst moesten er natuurlijk weer wat artikeltjes geschreven worden! Ik vind het altijd heerlijk om bij thuiskomst alles weer een beetje uit te schrijven, op een rijtje te zetten en nieuwe plannen te maken.

En toen brak mijn eerste werkdag aan. Ik had ‘slechts’ 69 mailtjes, maar het was wel echt even inkomen. Ik heb een best zware eerste werkweek gehad haha.

Gelukkig werd de eerste werkweek wel gezellig doorbroken met een soort afscheidslunch. Het was bijna anderhalf jaar geleden dat ik op kantoor was geweest, dus heel raar om hier even te zijn. De lunch was heel gezellig, zo leuk om een paar collega’s weer even in het echt te zien!

Ik was voor het eerst in tijden weer een avondje alleen. Ik gooide een pizza in de oven en keek de nieuwe Disney film Luca. Echt een enorm schattige film!

Halverwege juli sprak ik met lieve Jennifer van Jenniferleest af in Nijmegen. We hebben heerlijk gebruncht bij Down Town, hebben een beetje gewinkeld en hebben – samengevat – een heel gezellige dag gehad!

Lunchen in de stad, love it! Onze ‘vaste’ plekjes zaten vol, dus we gingen lunchen bij De Buren van Schimmelpennick aan de Brink. Op zich een lekker broodje, maar ik weet niet of we er nog heel snel heen zouden gaan.

Yes, ik heb een vaste aanstelling! Zoals je misschien weet werk ik sinds 2,5 jaar bij de IND (tot nu toe nog steeds voor Brexit) als uitzendkracht, maar vanaf 1 augustus (vandaag dus) heb ik een vaste aanstelling en ben ik dus in dienst van de IND (inclusief vast contract). Natuurlijk heel erg blij mee, dus een goede reden om een fles open te trekken, toch?

Ontbijt op zondag in tuin, love it!

Lekker gezond lunchen met Mango. Hij trok nog net niet de kom uit mijn handen haha. Gelukkig had ik voor hem wat vers fruit meegenomen!

Happy Monday! De eerste week na de vakantie had ik heel veel moeite om aan de slag te gaan en mijn concentratie was heel ver te zoeken. Gelukkig ging de tweede week een stuk beter. Zou de koffie hebben geholpen?

Moet niet gekker worden, nog een avond alleen afgelopen maand, haha! Dit keer had ik een lekkere salade met burrata, yum!

Na ruim 1,5 jaar heb ik weer een keer buiten de deur geschreven! Ik heb dit zo ongelofelijk gemist. Ik schreef aan de tweede versie van mijn manuscript waar ik eerder dit jaar aan heb gewerkt. Ik hoop in augustus de tweede versie helemaal af te krijgen.

Ik moest nog wat dagen opmaken, dus ik nam de laatste dagen van juli extra vrij. We gingen een nachtje naar Den Haag, hebben geluncht in Scheveningen en hebben ook een beetje gewinkeld.

We borrelden op het Plein bij Luden.

En gingen uiteten bij Gastropub van Kinsbergen in Den Haag, aanrader!

We sloten ons nachtje weg af in Rotterdam, waar ik uiteraard even bij Donner naar binnenging!

En nu zitten we alweer in augustus! Wat gaat de tijd snel! Ik hoop in augustus op beter weer, zodat we wat meer buiten kunnen zitten.

Hoe was jouw maand?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.