Fijne geluksmomentjes van de laatste tijd

Een jaar geleden kwam de wereld op zijn kop te staan en we zitten nog steeds in een bizarre wereld. Extra belangrijk om dan ook van kleine dingetjes te genieten. Soms is het lastig om door de lockdown en alle maatregelen toch die lichtpuntjes te zien, maar ze op een rijtje zetten helpt al enorm. Daarom zet ik vandaag mijn geluksmomentjes op een rij. Kijk je gezellig mee?

Zo goed als gelukte macarons
Een paar weken geleden dook ik weer eens de keuken in voor macarons. Ik had twee nieuwe recepten en die wilde ik graag proberen. De eerste batch mislukte enorm, maar de tweede zag er al een stuk beter uit. Er zit absoluut verbetering in, maar de vulling was superlekker.

We hebben een nieuwe reis geboekt
Vorig weekend hebben we vliegtickets geboekt voor later dit jaar. Ik wil er nog niet al te veel over vertellen, maar het is in ieder geval een bestemming buiten Europa voor deze winter. Het duurt nog enorm lang, maar alleen het boeken, plannen én ergens naar uitkijken doet al wonderen. Nu hopen dat het ook daadwerkelijk door kan gaan, haha.

Reisplannen maken voor de zomer
Langzaam zijn we ook bezig met het plannen van een reis deze zomer. We verwachten niet dat buiten Europa al een optie gaat zijn – hoe graag we dat ook willen. Binnen Europa moet denk ik wel lukken, dus we zijn nu naar bestemmingen aan het kijken. Ik mis het reizen zo, maar plannen maken is een kleine pleister.

Knuffelen met Mango
Ik vind het heerlijk om even met Mango te knuffelen af en toe. Grote kans dat het voor hem een minder geluksmomentje is, maar hij blijft rustig zitten en krijgt daarna altijd iets lekkers. Ik kan ook niet wachten op het mooie weer zodat we gezellig buiten kunnen eten en nog meer met Mango kunnen spelen.

Geen winterjas meer aan
Oké, toegegeven, we zullen waarschijnlijk de winterjas niet helemaal kunnen opbergen, maar ik vind het heerlijk om wat vaker naar de tussenjassen te grijpen. Dat scheelt zoveel in bijvoorbeeld de auto. Heerlijk!

Een fantastische schrijfflow
In februari zat ik in een enorme fijne schrijfflow en heb ik in twee weken tijd een eerste versie van een boek op papier gezet. Nu ben ik lekker aan het herschrijven, love it!

Fijne stadswandelingen
De afgelopen weken hebben we verschillende stadswandelingen in bijvoorbeeld Zwolle, Delft en Den Haag gelopen. Zo ontdek je nieuwe plekken waar je zelf niet zo snel zou komen én je kunt de locale horeca steunen. Wil je meer informatie over de stadswandeling lezen? Op de travelblog schreef ik er meer over.

Koffie to go
Ik hou van buiten de deur koffie drinken. Nu wordt ergens zitten lastig, maar gelukkig zijn er – ook in Deventer – genoeg plekken open voor een fijne koffie to go. Dat kan echt even zorgen voor een fijn oplaadmomentje.

Hele fijne boeken lezen
Lezen is nog steeds een van de fijnste manieren voor mij om op te laden en de afgelopen weken heb ik een aantal prachtige boeken gelezen. Zo heb ik enorm genoten van Bringing Down the Duke (er staat een recensie op Instagram),De L van liefde en van In een ander leven. Van die laatste twee boeken verschijnt binnenkort de recensie online.

Zet jij wel eens geluksmomentjes op een rijtje? Wat was voor jou recent een fijn moment?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.