Books & brownies met Wendy Brokers

Vorige week verscheen het nieuwste boek van Wendy Brokers: Omkijken naar morgen. Door corona is het natuurlijk niet mogelijk om een normale boekpresentatie te houden, maar daar bedacht Wendy wat anders op. Met een tour door Nederland reisde ze al langs verschillende lezers en bloggers met brownies om allerlei vragen te beantwoorden. Ze kwam ook bij mij langs en daar vertel ik je vandaag meer over!

Om te vieren dat Omkijken naar morgen vanaf 4 augustus in de winkels ligt bedacht Wendy een Books and Brownies-on tour waar ze vragen beantwoordde van lezers. Iedereen kon vragen insturen en de leukste vraag won een gesigneerd exemplaar van haar nieuwste boek. Inmiddels is de winaar gekozen (kijk daarvoor op Wendy’s Facebook pagina). Ik had ook een aantal toffe vragen binnengekregen van jullie (en ik had ook zelf een aantal vragen opgeschreven). De antwoorden zijn gefilmd, dus die ga ik hier onder lekker plakken! Veel kijkplezier!

De recensie van Omkijken naar morgen lees je volgende week hier online!

Heb jij al eens een boek van Wendy gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.