Deze boeken staan nog op mijn verlanglijstje

Hoewel ik een hele grote verzameling prachtige boeken in de kast heb staan, is er natuurlijk altijd nog ruimte voor meer. Ik heb eigenlijk altijd wel een wishlist met titels die ik nog graag aan de kast zou willen toevoegen. Ik vond het wel weer eens tijd om mijn wishlist hier te delen, dus komt ‘ie!

Rich People Problems van Kevin Kwan
Afgelopen week verscheen de recensie van het tweede deel in de hilarische en bizarre serie van Kevin Kwan online. Dat boek vond ik leuker dan het eerste deel en ik kan dan ook niet wachten om het laatste deel te verslinden! Ik heb voor februari een stapeltje met boeken, ook een paar uit eigen kast, en ik denk dat ik mezelf na deze maand dit boek maar cadeau ga geven!

Small Talk Survival van Liz Luyben & Iris Posthouwer
Ik ben zelf niet zo’n held met small talk, eigenlijk compleet niet. Daarom denk en hoop ik dat dit boek ontzettend behulpzaam zou kunnen zijn. Met handvaten en tips hoop ik dat ik de volgende keer wel iets beter in small talk zou kunnen zijn! Daarnaast vind ik het ook steeds leuker om non fictie te lezen en deze past perfect in mijn straatje!

Alegria van Fransesc Miralles
De auteur van de Ikigai reeks is terug met een nieuw boek over vreugde. Alegria is een Spaans begrip over vreugde en dit boek draait compleet over de vreugde vinden in kleine dingen. Daarnaast ziet het boek er ook nog fantastisch uit en wil ik het stiekem alleen daarom al hebben, haha!

Het verhaal van de dienstmaagd van Margaret Atwood
Dit boek staat al tijden op mijn TBR en wishlist, maar elke keer laat ik ‘m toch weer liggen in de boekhandel. Ik heb so far alleen maar positieve reacties gehoord, ook over de serie, maar toch heb ik nog lichte twijfels. Ik hoop dat die twijfels zullen verdwijnen als ik het boek gewoon koop en in begin! Heb jij dit boek al gelezen?

Rosie hartje Jack van Mel Darbon

Uitgeverij Blossom Books heeft een nieuw, schattig boek op de Nederlandse markt gebracht en het is weer heel anders dan ze tot nu toe hebben gedaan. De hoofdpersoon heeft namelijk het Syndroom van Down. Hoewel het boek iets minder dan een week is verschenen heb ik nu al heel positieve reacties gelezen, dus ik kan niet wachten om het zelf te lezen!

De waarheid van Colleen Hoover
Colleen Hoover is een van mijn favoriete auteurs en haar nieuwste boek mag natuurlijk niet in mijn kast ontbreken! Wel is deze fantastische auteur met De waarheid een andere weg ingeslagen, want het is een thriller. Nu ben ik eigenlijk alleen nog maar nieuwsgieriger geworden! Snel maar een rondje langs de boekwinkel in de hoop dat ze deze hebben!

The Honey Don’t List van Christina Lauren en Great and Precious Things van Rebecca Yarros
Daarnaast staan er nog twee Engelse boeken op mijn wishlist die nog helemaal niet zijn verschenen, maar die ik wel mega graag wil lezen. Normaal gesproken wacht ik met deze twee auteurs op de Nederlandse vertaling, maar de flapteksten spreken me allebei zo aan dat ik denk ik niet kan wachten!

Welke boeken staan op jouw wishlist? En welke van bovenstaande boeken heb je al gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.