Reading challenges 2024 – update #3

Het is alweer eind september (ja ja, waar is de tijd gebleven? :o) en dus is het tijd voor een update over mijn reading challenges! De zomer deed wonderen voor het aantal gelezen boeken, dus ik loop lekker voor op schema. Ik vertel je er vandaag alles over!

Mijn challenge staat op 175 boeken en ik loop zo’n 18 boeken voor op schema, haha! Beetje bizar, aangezien ik eind juni nog mijn voorsprong helemaal kwijt was. Maar zoals ik al schreef, in de zomer heb ik heeeel erg veel gelezen, dus die 175 boeken gaat helemaal goed komen.

Op dit moment staat de teller op 151 en daarmee heb ik de afgelopen drie maanden 63 boeken gelezen. Beetje overdreven misschien, maar het was puur genieten! Van die 63 boeken waren er 36 in het Engels en 27 in het Nederlands. Ik las er 5 uit eigen kast en dat is (wederom) een beetje teleurstellend. In juli had ik nog Kobo Plus en ik las er 10 via die streamingsdienst. In augustus zette ik Kindle Unlimited aan en in augustus en september las ik 16 via mijn Kindle.

Qua mijn #12booksby12friends ga ik ook heel erg lekker! Inmiddels loop ik 1 boek ‘achter’, als ik daadwerkelijk elke maand 1 boek zou lezen, maar dat haal ik in de laatste drie maanden van het jaar nog wel in. De afgelopen maanden las ik deze boeken voor deze challenge:

♥ Voor ik je laat gaan van Kennedy Ryan (4 sterren)

Vergeet me niet van Alyson Derrick (4 sterren)

♥ Vallen en opstaan van Sarah Turner (3 sterren)

En dan als laatste nog de #leesuiteigenkast challenge die ik met Vin ben aangegaan. Daar wil ik het liever helemaal niet over hebben, want het gaat DRAMATISCH! Ik heb de afgelopen maanden echt te veel boeken gekocht (of nja, nooit te veel, maar wel als je deze challenge bent aangegaan). Bij de vorige update liep ik 5 boeken achter, maar inmiddels zijn dat er al 12. Daarnaast heb ik ook nog niet alle boeken gelezen die ik dit jaar heb gekocht, dus zoals ik al zei: DRAMA! Ik ga mijn best doen om dat nog een beetje in te halen, maar het is nu al een verloren zaak. ZONDE!

Hoe ga jij met je reading challenges?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.