Boekenbuit augustus 2024

Oepsie, mijn boekenbuit van augustus is een beetje uit de hand gelopen. Uiteraard was het afgelopen maand weer tijd voor de jaarlijkse Deventer boekenmarkt, waardoor ik alleen op die dag al zeven boeken aan mijn kast heb toegevoegd, maar de rest van de maand was ook heel erg goed voor mijn boekenkast (of niet, het is maar hoe je het bekijkt haha). Lees je mee?

Ik kreeg afgelopen maand 4 recensie-exemplaren binnen en twee heb ik daar inmiddels van gelezen. De maand begon met het nieuwe boek van Julietta Henderson, Groetjes Danny. Mijn recensie staat inmiddels online. Dankjewel Uitgeverij de Fontein!

Halverwege de maand kreeg ik van HarperCollins De poppenmeester, het derde boek van Sam Holland. Deze vond ik tof, maar kon wat mij betreft net niet tippen aan haar vorige twee boeken. Mijn recensie verschijnt deze week online.

En de maand werd afgesloten met een recensie-exemplaar van Boekerij, namelijk De ravenjongens. Heel benieuwd naar dit boek, maar de cover en edges zijn in ieder geval al fantastisch!

En als laatste Hemelse rivalen. Ik heb al meerdere keren getwijfeld of ik het Engelse boek zou kopen, want ik heb goede verhalen over dit boek gehoord. Maar toen ik hoorde dat The House of Books ‘m zou vertalen heb ik netjes gewacht op de vertaling. Deze ligt voor volgende week op mijn TRR!

Zoals ik hierboven al schreef kocht ik 7 boeken op de boekenmarkt. Een hele fijne buit, hoewel er nog veel meer boeken op mijn verlanglijstje stonden haha.. Ik heb er inmiddels 2 van gelezen en twee liggen nog op mijn TBR voor komende maand.

Ik heb ook lekker kunnen ‘scoren’ op Vinted! Ik kijk eigenlijk dagelijks wel of er nieuwe advertenties zijn met boeken die ik nog graag zou willen kopen en afgelopen maand kocht ik maar liefst vijf boeken! Ik vond Binnen de lijntjes en Mary, die ik helaas allebei niet op de Deventer Boekenmarkt heb kunnen kopen. Daarnaast tikte ik By the Book, Fangirl Down en If the Shoe Fits voor fijne prijsjes op de kop! En aangezien ik zelf ook dingen verkoop op Vinted, voelt het eigenlijk altijd alsof dit gratis is, haha!

En als laatste kocht ik nog twee Engelse boeken. Begin deze maand kocht ik Out on a Limb, zo benieuwd naar dit verhaal! En mijn pre-order van het nieuwe boek van Elena Armas, The Fiance Dilemma kwam binnen! Beide nog niet gelezen, maar dat hoop ik wel snel te doen!

Zoals je kunt zien, een enorme stapel boeken. Heel blij mee, maar ik krijg ook lichtelijke leesstress? #oeps

Welk boek van deze stapel zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.