Mijn verlanglijstje voor de Deventer Boekenmarkt 2024

Yessss, volgende week is weer de jaarlijkse Deventer Boekenmarkt! Ik kijk daar altijd al maanden naar uit (ook altijd heel gevaarlijk, want mijn verwachtingen zijn daardoor altijd vrij hoog) en dit jaar heb ik nog en grotere verlanglijst dan normaal. Misschien komt het doordat ik nog heel wat ruimte heb in mijn nieuwe kasten of omdat papa al de bolderkar klaar heeft staan (grapje), maar ik hoop volgende week met een behoorlijke buit naar huis te gaan. Kijk je mee?

♥ Een gevoelige snaar van Julia Quinn – Deze heb ik al gelezen (via Kobo Plus), maar ik hoop ‘m voor een leuk prijsje te kopen zodat mijn collectie compleet is.

Een klein leven van Hanya Yanagihara – Dit boek vind ik alleen door de omvang en de bizar lovende recensies al indrukwekkend, dus wie weet, misschien kom ik ‘m tegen?

Alizeh, het lot van de djinn van Tahereh Mafi – Ik stop altijd even bij de Blossom Books kraam en ik hoop dat ze het tweede deel van Alizeh hebben liggen. Deel 1 en 3 liggen al in de kast (nog niet gelezen, sst), maar dan heb ik in ieder geval de serie compleet!

People we meet on vacation van Emily Henry (het liefst de paarse editie) – Ik zou het heel erg leuk vinden als ik deze kan toevoegen aan mijn boekenkast!

Volwassen worden is optioneel van Marloes de Vries – Na Kinderen krijgen is optioneel ben ik hier ook wel heel erg benieuwd naar! Misschien ligt ie wel bij Blossom Books?

Operatie Verity van Elizabeth Wein – Deze hoop ik ook bij Blossom Books te scoren!

Binnen de lijntjes van Mireille Versteeg – Twee weken geleden heb ik Beter dan fictie verslonden en hoewel ik Binnen de lijntjes via Kobo Plus kon lezen, heb ik een beetje mijn hoop gevestigd op de Boekenmarkt? Zodat ik het debuut van Mireille ook kan toevoegen aan mijn kast?

Mary van Anne Eekhout – Het zou leuk zijn als deze er zou liggen, maar anders ga ik ‘m denk ik daarna gewoon bij de boekhandel ophalen!

♥ Die zomer met jou van Sarah Morgan – De boeken van Sarah Morgan zijn eigenlijk altijd een goed idee en van dit nieuwe boek heeft HarperCollins een leuke cover gemaakt. Ik hoop dat ik ‘m spot!

En verder:

The familiair van Leigh bardugo (al zal ik dat geluk vast niet hebben)
Schuld van Wendy Brokers\
♥  Lekker & simpel: Eenpansgerechten en traybakes
De boekjes van Why I Should Go (maar dat is echt wishful thinking)
De opportunist van Elyse Friedman
De vrouwen van Bletchley Park van Kate Quinn

Dus, een enorme waslijst! Ik ben blij dat papa en mama meegaan, zodat (mocht ik veel boeken kunnen vinden) er genoeg mensen zijn om te tillen, haha!

Ben jij wel eens op de Deventer Boekenmarkt geweest?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

  1. Tjom tjom dat is een hele lijst nou zal flink wat lucht in de banden doen v as n d er bolderkar 🤣🤣
    Hoop dat je er heel veel van je lijstje kunt afstrepen💋💋

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.