Ingepakt door jou – Talia Hibbert

Ik ben dol op kerstboeken. Het liefst lees ik ze het hele jaar (doe ik niet, hoor), maar ik zou het wel kunnen. Vorig jaar kwam ik al Wrapped up in you van Talia Hibbert tegen, maar op de een of andere manier ben ik daar niet aan toegekomen. Nu is deze Kobo Original vertaald, dus ook de Nederlandse lezers kunnen zich in deze kerstnovelle onderdompelen. Vandaag lees je mijn recensie.

Er is niets bijzonder aan William Reid. Behalve dan misschien zijn acteercarrière, die miljoenen waard is, en zijn bijna perfecte gezicht. Verkozen worden tot meest sexy man ter wereld was leuk, maar deze Kerst heeft hij serieuze plannen. Zoals eindelijk zijn levenslange crush (en de tweelingzus van zijn beste vriend) voor zich winnen: de superslimme en best-wel-intimiderende Abbie Farrell. Wanneer de twee, omringd door 27 huisdieren, ingesneeuwd raken, lijkt de perfecte kans op een kerstwonder zich voor te doen. Will beseft zich terdege dat hij alles van stal zal moeten halen om de slimme, koele Abbie te overtuigen hem een kans te geven. Maar zijn verliefdheid nog langer verbergen is geen optie meer…

Dit was echt een hele fijne christmas novelle en het is perfect voor tussendoor. Het is lief, romantisch, zonder al te veel poespas en het verhaal is voor de aantal pagina’s goed uitgewerkt. Ik miste misschien een beetje de diepte in de personages, iets wat je normaal gesproken wel hebt in de boeken van Talia Hibbert, maar al met al een heel fijn verhaal.

Ik ben echt een beetje fan van de boeken van Hibbert. Ze weet als geen andere chemie tussen personages op papier te zetten en die is ook in deze novelle heel goed aanwezig. Aangezien de schrijfstijl van Hibbert echt heel erg fijn is, had dit boek van mij echt wel langer mogen zijn. Of een tweede deel over Abbie’s broer? Ik houd me aanbevolen.

Ben je op zoek naar een fijn kerstboek om de komende tijd te lezen? Zoek niet verder en laat je onderdompelen in opnieuw een heel fijn verhaal van Talia Hibbert. Ook een hele fijne manier om kennis te maken met haar boeken, want deze vrouw kan schrijven!

Heb jij wel eens een boek van Talia Hibbert gelezen?

Liefs,
Marleen

Titel: Ingepakt door jou ♥ Auteur: Talia Hibbert ♥ Uitgeverij: Kobo Original
Aantal pagina’s: 137 ♥ ISBN: 9781774538388 ♥ Waardering: ****
Ik heb dit boek gekregen als digitaal recensie-exemplaar, dankjewel Kobo!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.