Deze 14 boeken heb ik gelezen in Mexico

Over het algemeen mag ik absoluut niet klagen over het aantal boeken dat ik lees. Met bijvoorbeeld 230+ boeken in 2021 is mijn aantal gelezen boeken redelijk aan de hoge kant. Maar toch, op vakantie is dat aantal toch altijd veel hoger. Zo ook tijdens onze rondreis door Mexico van 2,5 week. Tijdens deze vakantie heb ik 14 boeken gelezen en ik vertel je vandaag welke boeken dit zijn (en wat ik ervan vond). Lees je mee?

If This Gets Out – Sophie Gonzales & Cale Dietrich
Mijn eerste boek dat ik op de heenweg in het vliegtuig las was If This Gets Out. Ik geef toe, mijn verwachtingen waren best hoog en die zijn niet allemaal uitgekomen. Het is een lief verhaal, maar er zaten iets te veel clichés naar mijn smaak in. Wel vond ik het tof dat het boek vanuit beide personages is geschreven.
Waardering: ***,5

Gewoon André – Bert Kuizinga 
André van Duin is met afstand de leukste BN’er die we hebben. Ik was daarom heel erg benieuwd naar zijn boek. En hoewel ik het heel erg leuk vond om zijn boek te lezen, vond ik de vragen die de auteur stelt meh. Het boek gaat geen enkele keer de diepte in, elke vriend of collega vertelt hetzelfde over André en de antwoorden op de vragen lees je ook in elk ander interview die de laatste tijd zijn verschenen van hem. Beetje jammer, dus!
Waardering: ***

Window Shopping – Tessa Bailey
Dit boek was het enige boek dat niet op mijn TBR voor Mexico stond, want ik heb deze heel erg last minute toegevoegd toen ik ‘m voor een hele leuke prijs kon kopen. En wat een leukerd! Een beetje zoet, maar dat past perfect bij de feestdagen toch? Daarna vond ik de karakters van de personages echt een verademing, aanradertje dus!
Waardering: ****

Broken French – Natasha Boyd
Dit boek heeft me echt verrast! De flaptekst klonk enorm goed en de auteur heeft de sexy, Franse weduwe echt enorm goed neergezet en de chemie tussen de hoofdpersonen is top. Het boek had wellicht iets minder pagina’s kunnen hebben, maar verder: dikke aanrader (te lezen met Kobo Plus!).
Waardering: ****,5

Hartendief – Emma Anna
Dit was een van de boeken waar ik het meest naar uitkeek. Niet zo gek ook dat ik heb gewacht tot de hele serie te lezen is. Maar ik ben best teleurgesteld. Het boek wist me compleet niet te raken en ik vond zelfs beide personages irritant en niet likeable. Ik had graag de hele serie willen bingen, maar ik weet niet of ik de twee vervolgdelen nog wel ga lezen. Bummer!
Waardering: **,5 

It Happened One Summer – Tessa Bailey
O, dit was een feestje! Een tweede boek van Tessa Bailey en wederom eentje die niet teleurstelde. Op TikTok gaat dit boek viral om de steamy scènes, maar to be honest vielen die wel mee toch? Wel een heel leuk boek en ik heb zin het volgende deel!
Waardering: ****

With You Forever – Chloe Liese
Dit boek is mijn favoriet in dit rijtje, want WAT EEN BOEK! Chloe Liese stelt nooit teleur, maar ik denk zelfs dat dit boek mijn favoriet is geworden van de serie. En ook gelijk zoveel zin in de rest van de serie! Geloof me, dit boek wil je lezen!
Waardering: *****

Liefs uit New York – Iris Visser
Dit boek was vermakelijk, maar ook weer niet heel bijzonder. Ik vond bepaalde acties van de mannelijke hoofdpersoon niet oké en alles ging wel heel erg gemakkelijk en gemaakt. De geloofwaardigheid daalde daarom net iets teveel om compleet van het boek te kunnen genieten.
Waardering: ***

The Spark – Vi Keeland
Vi Keeland stelt ook nooit teleur, maar ik had iets meer van het einde verwacht denk ik? Wel weer een toffe invalshoek en een mooi onderwerp dat er werd gekozen. De personages waren goed uitgewerkt, dus een heerlijk boek om 2021 mee af te sluiten!
Waardering: **** 

You Deserve Each Other – Sarah Hogle
Ik had zoveel goede verhalen over dit boek gehoord, maar ik snap de hype niet. Vooral het begin vond ik echt matig. Ik heb doorgelezen omdat ik wilde weten waar de hype nou om ging en hoewel de tweede helft beter is, vond ik ‘m mwa.
Waardering: ***

Founded on Temptation – Kat Singleton
Het eerste boek van deze auteur smaakte absoluut naar meer, dus ik had veel zin in het vervolg. Echter zit hier een onverwachte trope in (ik ga niet spoilen), die het voor mij echt verpestte. Normaal gesproken heb ik geen probleem met een dergelijke trope, maar dan moet ik er wel echt zin in hebben en hier voelde het te gemaakt. Jammer!
Waardering: ***

Niet zonder mij – Wendy Brokers
Ik wist al dat ik deze fijn zou gaan vinden en ook de tweede keer was het geslaagd. I love Wessel en ik vond het heerlijk om het verhaal van Lotte en Wessel opnieuw te ontdekken. Binnenkort lees je mijn volledige recensie!
Waardering: *****

Voel de spanning – Elle Kennedy
Ik zat aan het einde van de vakantie in een kleine leesdip, dus ik besloot even een simpele novelle tussendoor te lezen. Wederom vermakelijk én behoorlijk steamy, maar niet heel erg bijzonder. Beetje hetzelfde als de rest van de serie.
Waardering: ***

Beginner’s Luck – Kate Clayborn
Mijn laatste boek van de vakantie! Nadat ik twee jaar geleden De L van liefde had gelezen wist ik dat ik meer van deze auteur wilde lezen. Ik had maanden geleden al twee boeken van haar gekocht, dus ik wilde daar nu echt verandering in brengen. Een heel erg leuk verhaal, met mooi uitgewerkte personages, maar het had iets korter gemogen.
Waardering: ****

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.