Een willekeurige wishlist

Ken je dat? Dat je nooit weet wat je voor je verjaardag of kerstmis moet vragen, maar altijd een lijstje hebt op andere momenten? Dat vat zo’n beetje mijn leven samen, haha. Daarom heb ik ook altijd een lijstje op mijn telefoon met dingen die ik nog graag zou willen kopen. Handig voor mijn verjaardag of kerst (mits ik het daarvoor nog niet heb gekocht natuurlijk en wat ik overigens wel altijd doe). Het leek me leuk om mijn huidige wensenlijstje met jou te delen. Kijk je gezellig mee?

Natuurlijk kan ik dit lijstje niet anders beginnen dan met twee boeken die nog op mijn lijstje staan. Allereerst De poppenmaker van Krakau. Een boek dat er prachtig uitziet en volgens mij ook nog een heel mooi verhaal vertelt. Op dit moment zit ik echter zo met mijn nek in recensie-exemplaren en andere deadlines (#luxeprobleem), waardoor ik deze nog maar even niet ga aanschaffen. Zodra het echter iets rustiger wordt, ren ik denk ik gelijk naar de winkel om een exemplaar van dit pareltje aan te schaffen.

Een ander boek dat hoog op mijn lijstje staat is Everless van Blossom Books. Deze uitgeverij staat er natuurlijk bekend om hun prachtige hardcovers en hele toffe verhalen, dus deze hardcover moet sowieso een plekje in mijn boekenkast krijgen. Tot nu toe heb ik ook veel positieve verhalen gehoord en ik ben er bijna zeker van dat ik van dit boek ga genieten. Wederom een gevalletje van veel te weinig tijd om gelijk in dit in boek te kunnen beginnen, dus ook hier wacht ik nog even mee. Ik denk namelijk niet dat ik de verleiding kan weerstaan als dit boek thuis op mij ligt te wachten.

Ik hou van thee. Ondanks de passie die ik voor koffie hebt ontwikkeld bij Starbucks ben ik nog altijd een enorme theeleut in hart en nieren. Ik drink echter alleen nog maar losse thee en de theezakjes komen bij mij bijna niet meer voor. Ik ben daarom ook heel erg benieuwd naar de thee van Blossom Books. Sinds kort hebben ze vijf smaken thee in het assortiment van Spread the booklove en het liefst koop ik ze allemaal. Ik kan niet wachten om ze te proberen en een favoriet te kiezen.

Naast fijne thee is het heerlijk om te ontspannen met een fijne geurkaars. Vorig jaar kreeg ik met kerst een heerlijke kaars van de Rituals en deze is na ruim een jaar eindelijk opgebrand. Eerlijk gezegd vind ik bijna 20,- behoorlijk veel geld voor een geurkaars, maar als je bedenkt hoe lang ik er mee doe is het eigenlijk helemaal niet zoveel geld. Ik kijk er nu al naar uit om een nieuwe geur uit te zoeken en te gaan genieten.

Ook is het tijd voor een nieuw geurtje, denk ik. Ik heb al jaren dezelfde geuren (Viktor & Rolf en Lady Million), maar ik vind het af en toe wel fijn om eens af te wisselen. Een tijdje geleden ontving ik ergens een testertje bij van Alien van Thierry Mugler en ik ben nu helemaal fan van deze geur. Volgende maand gaan we op vakantie en vliegen we via Schiphol dus ik ga denk ik los in de Duty Free shop. I like!

Als laatste staat er een nieuwe tas op mijn wensenlijstje. Hoewel ik niet echt een model op het hoog heb, zou ik graag een nieuwe tas binnenkort aan mijn collectie willen toevoegen. Een fijne shopper waar ook mijn laptop inpast, zodat ik mijn fijne macbook overal mee naar toe kan nemen. Zalando, here I come!

Wat heb jij nog op je wishlist staan? Of weet je ook nooit wat je moet vragen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.