Boeken die ik met Kobo Plus heb gelezen #19

Jaren geleden (het laatste overzicht stamt uit juli 2022), toen ik nog eigenlijk standaard Kobo Plus had aanstaan, deelde ik regelmatig een overzichtje van boeken die ik met Kobo Plus had gelezen. Nu heb ik eigenlijk vaker Kindle Unlimited aanstaan, maar de afgelopen maand bracht ik daar een keer verandering in. Ik heb in juli veel boeken met Kobo Plus gelezen en vandaag deel ik je de eerste vijf EN wat ik daarvan vond! Lees je mee?

The Surrogate – Penelope Ward
Ik begon met The Surrogate. In februari las ik The Aristocrate van Penelope Ward en dat boek maakte me direct nieuwsgierig naar het verhaal van Sig. En dat verhaal stelde niet teleur! Veel emoties en all the feels, ik werd helemaal het verhaal in gezogen. Weliswaar niet heel meest geloofwaardige verhaal, maar wel een mooi, liefdevol en steamy romance!
Waardering: ****

Als ik je weer zie – Gillian King
De boeken van Gillian King kunnen in mijn geval altijd twee kanten op gaan: of ik vind ze heerlijk of echt helemaal niets. Helaas viel Als ik je weer zie in die laatste categorie. Ik kon er echt niet in komen en heb meerdere keren getwijfeld of ik niet zou stoppen. Maar ik ben te eigenwijs (en hoop vaak te veel dat het nog beter wordt), maar dit nieuwste boek van Gillian King was helaas niet mijn ding. Ik vond het te ongeloofwaardig op teveel vlakken en geen enkel personage vond ik echt likeable? Jammer!
Waardering: **

Een gevoelige snaar – Julia Quinn
Van dit boek komt nog een uitgebreide recensie, maar ik kan je alvast vertellen dat ik ‘m leuk vond! Een heerlijke grump, een originele twist en gewoon precies wat je verwacht van een historische roman van Julia Quinn. Gelukkig een stuk beter dan het vierde (en laatste) deel van deze serie! Yes, aanradertje wel!
Waardering: ****

Alles voor ons – Wendy Brokers
Ook van deze komt nog een volledige recensie, maar ik wil ‘m ook alvast in dit overzichtje opnemen. Net als bij het eerste deel in deze nieuwe serie van Wendy weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Het is echt weer een Wendy, maar ook deze wist me niet echt te trekken. Ik vond de personages niet echt bijzonder en ik voelde de emoties niet echt. Wel vond ik het leuk om Fedde in de rol van oom te zien. Binnenkort dus een lange recensie!
Waardering: ***

I Could Never – Penelope Ward
Deze was leuk voor tussendoor, maar niet enorm bijzonder. En hoewel ik ‘m zou aanraden voor tussendoor, heb ik er uiteindelijk best nog lang over gedaan? Niet al te geloofwaardig, wel hartverwarmend, romantisch en steamy, inclusief wat diepere lagen en serieuze onderwerpen.
Waardering: ***,5

Heb jij al een van deze boeken gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.