Boekenbuit juli 2024

Daar ben ik weer met een nieuwe boekenbuit! Inmiddels deel ik alweer 8 jaar (vandaag bestaat Favoritez precies 8 jaar!) elke maand mijn nieuwe boeken en dat begint nog steeds niet te vervelen! Vandaag deel ik mijn nieuwe boeken van juli met je, lees je mee?

In juli kreeg ik twee recensie-exemplaren binnen. Allereerst De kus die alles veranderde, het nieuwste boek van Lauren Kate. Die heb ik inmiddels gelezen en mijn recensie verschijnt volgende week online. Daarnaast werd ik door Boekerij verrast met een exemplaar van Versplinterd. Heel benieuwd naar deze én hij ziet er ook nog eens fantastisch uit!

In samenwerking met Boekenwereld mocht ik drie boeken ontvangen. Ik koos Beter dan fictie, Voor ik je laat gaan en De enige die overbleef. Die eerste en laatste heb ik allebei vorige maand gelezen en Voor ik je laat gaan ligt voor komende maand op mijn TBR.

Via Vinted kocht ik Butcher & Blackbird en Fake Dates & Mooncakes. Die eerste heb ik gelezen en vond ik tof! Binnenkort zal ik in een review op Instagram delen wat ik ervan vond. Fake Dates hoop ik ergens komende maand te lezen?

En als laatste kocht/kreeg ik nog drie boeken. Mijn pre-order van A Novel Love Story kwam binnen en die vond ik aan de ene kant tof, aan de andere kant ook niet zo wauw als haar vorige twee boeken. Binnenkort meer op Instagram! Van Vin kreeg ik Seven Summers, hoe mooi is deze cover? Dit boek ligt voor volgende week op mijn TBR en ik kan niet wachten om er in te duiken. En als laatste trakteerde ik mezelf op Love Story, puur op de lieve, gezellige cover!

Een heerlijke boekenbuit, waarvan ik een groot deel ook al heb gelezen! Van de 10 boeken heb ik er al 5 van gelezen en ik denk dat ik de rest de komende maand ook wel zal lezen!

Welke boeken heb jij in juli gelezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.