Boekenbuit september 2024

Mijn boekenbuit van augustus was een beeeeeetje overdreven, dus ik had me voorgenomen om me in september een beetje in te houden. En dat is gelukt! Ik heb slechts 6 boeken aan mijn kast toegevoegd. Lees je mee?


Ik kreeg drie recensie-exemplaren binnen. Allereerst het nieuwste boek van Carlie van Tongeren. Alleen thuis was heel erg indrukwekkend en mijn recensie verschijnt volgende week online!

Vlak voor onze vakantie kwam Het spel der zonden binnen. En wauw, wat een plaatje! Ik heb ‘m nog niet kunnen lezen, maar die pak ik heel snel op als we weer terug zijn. En ook mocht ik een exemplaar van Een eeuwigheid met jou ontvangen! Dankjewel Boekerij!

Via Vinted kocht ik wederom drie boeken. Ik kon The Ex Vows van Jessica Joyce op de kop tikken en die ligt ook bovenaan mijn TBR als we thuis zijn. Ook Een klein leven scoorde ik voor een prikkie. Ik ben heel benieuwd, maar ook heel bang door de dikte en de emoties die dit boek blijkbaar oproept? Hopelijk kan ik deze in november of december lezen? En als laatste nog The Au Pair Affair van Tessa Bailey. Uiteraard ook nog niet gelezen, maar heee, hij staat nu inmiddels wel in de kast! 😉

Dus een prima boekenbuit, heel tevreden mee! Laten we dit in oktober nog een keertje doen, haha!

Welk boek van dit stapeltje zou jij nog graag willen lezen?

Liefs,
Marleen

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.