Plekken in Europa die ik nog graag wil bezoeken

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik dol ben op reizen. We zijn op dit moment zelfs heel veel kilometers verder, namelijk in Zuid-Afrika!  De afgelopen jaren hebben we heel veel mooi plekken over de hele wereld kunnen bezoeken, bijvoorbeeld Sri Lanka, Thailand en Mexico. Maar ook dichterbij huis zijn er heel veel plekken om te ontdekken. Naast heel veel toffe steden in Europa staan er ook nog een aantal andere plekken in Europa op mijn bucketlist. Reis je gezellig mee?

Normandië
Ik ben heel erg intode Tweede Wereldoorlog. Het klinkt een beetje gek om te zeggen dat je dat leuk en tof vindt, maar het is wel zo. Zo heb ik een aantal jaren geleden met mijn vader Auschwitz bezocht (aanrader!). Ik zou ook nog wel heel graag naar Normandië, aan de Franse kust willen gaan. Een plek vol historie die ik graag zou willen ontdekken. Het is gelukkig niet al te lang rijden (hoewel ik alles na 1 uur al ver vind), dus wie weet kunnen we er een keer voor een paar dagen heenrijden?

Fins Lapland
Met mij heel  veel anderen denk ik, maar ik zou zo zo zo graag het Noorderlicht in het echt willen bewonderen. Dit kan natuurlijk op een aantal plekken in de wereld, maar Fins Lapland trekt mij eigenlijk heel erg. Tel daarbij op dat het vooral in de winter echt een sprookjesplek lijkt en ik wil het liefst nu nog vliegtickets boeken voor deze winter!

Champagne
Oké, haha, daar zijn we al (twee keer) geweest, maar ik wil nog heel graag terug. De omgeving is fantastisch, lekkere champagne sippen is heerlijk en het is er zo rustgevend! Naast Wenen en Zuid Afrika besloten we deze zomer nog een keertje naar dit fantastische gebied te rijden en zoals je in mijn artikel kon lezen, was het wederom genieten. Maar we willen volgend jaar graag nog een keer terug!
Heb jij mijn andere artikel vol tips al gelezen voor een tripje naar dit gebied?

De kust van Portugal
Dit voorjaar waren we voor een week in Portugal. We combineerden twee stedentripjes, namelijk Lissabon en Porto. We hebben echt genoten, maar ik zou nog graag eens terug willen, maar dan vooral om de mooie natuur en de mooie stranden te bezoeken. Daarnaast liggen er nog een aantal andere stadjes aan de kust die ik graag dan mee zou willen pakken. Roadtrip anyone?

Kroatië
Ik geef eerlijk toe, Kroatië heeft mij echt nooit getrokken. Voor mij is het nooit een vakantieland geweest. Echter heb ik de laatste tijd steeds meer tips van travelbloggers gelezen en ook vet mooie afbeeldingen langs zien komen. Ik zeg niet dat dit nu een bestemming is om zo snel mogelijk heen te gaan, maar hij staat nu wel (weliswaar ergens onderaan) op mijn lijstje.

Cinque Terre
Heb je wel eens foto’s gezien van die enorm schattige dorpjes in Italië? Love it! Ik zou het heel erg leuk vinden om een mega roadtrip door Italië te maken, om dan gelijk Turijn, Venetië en bijvoorbeeld Toscane gelijk mee te pakken, maar als dat niet haalbaar is ben ik ook heel gelukkig met Cinque Terre. Wanneer gaan we?

Heb jij nog plekken in Europa die je graag zou willen ontdekken? Let me know!

Liefs,
Marleen

You may also like

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.