De Mystery Blogger Award

Vorige week werd ik door Lisa getagd voor de Mystery Blogger Award. Een tag die bedoeld is om de blogger achter de blog beter de leren kennen, bedacht door Okoto Enigma (ik had nog nooit van haar gehoord). Nu deel ik hier soms persoonlijke dingen, naast alle toffe boekige dingen, maar alsnog vind ik het leuk om deze tag in de vullen omdat je toch weer andere dingen van jezelf vertelt. 

De tag bevat een aantal regels:

 • Laat het logo van de tag zien (heb ik een beetje mee vals gespeeld, want net als Lisa vind ik ‘m ook niet echt mooi, haha!)
 • Tag de bedenker van deze tag
 • Benoem degene die je getagd heeft (met link!)
 • Vertel drie dingen over jezelf
 • Nomineer 10-20 mensen (ga ik ook niet doen)
 • Vraag je genomineerden vijf grappige vragen
 • Deel een link van je beste posts

Makkelijk toch? Hier gaat ie:

Drie weetjes over mij:

 • Ik heb niets van/over Harry Potter gelezen of gezien. De verhalen hebben me nooit getrokken en ik weet er ook bar weinig van. Afgelopen kerst heb ik geprobeerd om het eerste boek te lezen, maar ik las het met zoveel tegenzin dat ik halverwege ben gestopt. Ik vind het erg tof dat een enkele serie zoveel voor boekenliefhebbers heeft gedaan/doet, maar het is gewoon niets voor mij.
 • Ik slaap nog met een knuffel (eigenlijk twee) and I am not ashamed. Sinds mijn geboorte had ik een groen/blauw konijntje (Snuffie) en die had ik na zo’n 12 jaar echt doodgeknuffeld (echt in de zin van dood, want het ding is ongelofelijk gehavend. Hij ligt zelfs in een glazen kistje). Daarna kocht ik weer een groen konijn en die heb ik sindsdien nog steeds. En ja, zonder kan ik dus niet slapen.
 • Ik ben echt tot over mijn oren verliefd op New York. De liefdesbrief die ik schreef is dus ook helemaal niet overdreven en ik wil echt elke dag terug (om vervolgens niet meer terug te komen). Helaas zijn de vliegtickets niet heel goedkoop en is het op zichzelf ook geen cheap city, maar ik kijk zo uit naar het moment dat ik weer terug ben.

De vragen die Lisa mij stelde:

 1. Van welke verhaallijn word jij intens gelukkig?
  Ik word zielsgelukkig van Rhysand en Feyre uit de Hof van doorns en rozen-serie. De chemie tussen die twee? Zo. ontzettend. mooi! Hun verhaallijn is zo mooi door Sarah J. Maas in elkaar gezet, daar kun je niet anders dan verliefd op worden. Ik kan dan ook niet wachten tot de novella die in mei verschijnt om te ontdekken in hoeverre we mijn favoriete personages weer terug te zien.
  Daarnaast hou ik ook echt van Chloe en Bennett uit de Stouter-serie van Christina Lauren. Zoals je in deze recensie al kon lezen kan ik echt niet genoeg van deze twee krijgen en elke verhaallijn waar zij een rol in hebben zal ik verslinden. No doubt!
 2. Welk boek wil jij het liefst iedereen cadeau doen?
  Tot voor kort zou ik iedereen Voor jou van Jojo Moyes in de handen drukken. Dat is echt mijn favoriete boek ever (goh, vertel eens iets nieuws). Maaaaaar… ik las laatst Geachte mr. Knightley van Katherine Reay en ik ben fan! Dit boek heeft alles en meer en je moet dit gewoon lezen!
  Fan van thrillers? Dan raad ik je ook zeker Methode 15/33 aan!
 3. Van welke auteur koop jij de boeken zonder ook maar de blurb te lezen?
  Sowieso Jojo Moyes natuurlijk! Daarnaast zou ik zonder te twijfelen de boeken van Jennifer L. Armentrout, Sophie Kinsella en Lisette Jonkman aanschaffen. Het komt zelden voor dat een boek van deze auteurs tegenvalt.
 4. Wat vind je een afknapper in boeken?
  Pfoe, dat is een lastige. Een bepaalde schrijfstijl kan er snel voor zorgen dat ik met minder plezier lees. Ik vind het fijn als ik echt helemaal mee kan leven met de personages en afstandelijkheid helpt dan niet. Ook als een personage echt geen eigen stem heeft en overal maar ja en amen op zegt kan ik wel schieten.
 5. Welk genre zie je jezelf niet zo snel lezen?
  Eigenlijk lees ik alles wel zo’n beetje, maar ik hou niet zo van horror. Ik kan me ook niet herinneren wanneer ik voor het laatst een horrorboek heb opgepakt. Verder lees ik echt alles, thrillers, romans, YA, non-fictie. Kom maar op!

Ik tag:

Mijn vragen:

 1. Welk boek moet volgens jou echt verfilmd worden?
 2. Welke hoofdpersoon zou je graag als grote broer of zus willen hebben?
 3. Welk boek kun je blijven herlezen?
 4. Op welk fictief personage ben je een beetje jaloers en waarom?
 5. Welk boek zou je nooit willen lezen?

En als laatste, mijn best bekeken posts:

Had jij wel eens van deze tag gehoord?

Liefs,
Marleen

You may also like

3 reacties

 1. Leuk om te lezen allemaal! En dank je wel voor de nominatie! Ik weet nog niet of ik er wat mee ga doen hoor, doe eigenlijk nooit tags, gewoonweg omdat ik er niet aan toe kom 😉 Maar voel me wel vereerd! Xxx

 2. Bedankt voor de tag! Ik ga kijken wanneer ik een plekje kan vinden! Dit word ergens in het nieuwe jaar ben ik bang, zit behoorlijk vol gepland tot februari 🙂

  Ik vind het super cute dat je nog met een knuffel slaapt! Ik denk dat mijn uk ook de slaapknuffel voor altijd blijft houden, konijntje is de hele wereld al mee over geweest en moet altijd mee slapen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.