Thailand: Watch, read & listen

Over minder dan 2 weken stap ik op het vliegtuig naar Thailand. Vandaag heb ik mijn laatste tentamen voor de vakantie en ik ben al helemaal in de vakantiestemming. Ik heb een lijstje gemaakt met dingetjes die ik voor de vakantie nog wil doen en dat is onder andere een playlist maken, wat films en series van Netflix op de iPad zetten en een TBR-lijstje maken! Vandaag deel ik wat ik wil lezen, kijken en luisteren in Thailand en in het vliegtuig! 

TO READ
Het liefst zou ik een hele stapel boeken meenemen, zodat ik de mooiste foto’s kan maken op al de prachtige plekken die we zullen bezoeken. Helaas heb ik niet zo’n grote koffer en ben ik ook niet van plan om kilo’s boeken mee te zeulen. Maar gelukkig heb ik een e-reader! Het enige boek dat ik waarschijnlijk mee ga nemen is Sneeuw als as. Dat boek ligt al een hele tijd in de kast en ik denk dat deze perfect is om tijdens de vakantie te lezen! O, en heel misschien ga ik Rosie zegt ja ook nog stiekem in mijn koffer stoppen. 😉

Daarnaast heb ik mijn e-reader ook al volgegooid! Deze wil ik sowieso gaan lezen:

Circus Cesaria van Sanne Hillemans. Ik heb dit boek als recensie-exemplaar gekregen en ik ben er heel benieuwd naar!
Wilde dromen van Rose Winter. Ik kocht dit ebook als koopje en volgens mij is deze helemaal perfect om op het strand te lezen!
Alice in Zombieland van Gena Showalter. Ik heb genoten van Eerste leven, dus ik ben ook heel benieuwd naar Gena’s andere boeken!
♥ Piep zei de muis van M.J. Arlidge. Dit e-book kocht ik een hele tijd geleden voor mijn vader maar ik had deze zelf nooit gelezen. Vakantie is al een perfect moment om weer eens thriller te lezen!
♥ Bijzonder normaal van Marjolijn Zuidema. Ook dit boek is een recensie-exemplaar. Ik weet nog niet of ik deze ook daadwerkelijk op vakantie zal lezen, maar het verhaal heeft in ieder geval mijn interesse gewekt dus wie weet of ik het boek er bij pak!
Nachten in New York van Sarah Morgan. Net als Wilde dromen was dit ook een ebook die ik goedkoop op de kop kon tikken en het is volgens mij een heerlijke easy read! Perfect, dus!
Kulti van Mariana Zapata. Lisa is helemaal lyrisch over dit boek en haar smaak is over het algemeen zwaar oké (kijk bijvoorbeeld naar Beauty & the Beast en de Hof van-serie). Ik besloot het e-book aan te schaffen. Ik lees alleen zelden Engels en het boek telt meer dan 500 bladzijdes dus ik ben heel benieuwd!
♥ Alleen voor haar van Abbi Glines. Als laatste staat het nieuwste boek van Abbi op mijn lijstje. Met moeite heb ik gewacht tot de vakantie, maar ik kijk nu alweer uit naar een nieuw boek van haar hand!

In Thailand gaan we rondreizen dus ik vraag me af hoeveel ik echt zal kunnen lezen, maar we hebben een treinreis, verschillende binnenlandse vluchten en natuurlijk wat dagen strand voor de boeg, dus mijn doel is minimaal 7 boeken! Moet lukken toch?

TO WATCH
We vliegen met een best luxe maatschappij waarbij ze kleine televisieschermpjes in de stoel hebben gebouwd en waar ze veel nieuwe(re) films op tonen. Ik heb eventjes gespiekt op de website en heel heel heel waarschijnlijk hebben ze Beauty & the Beast toegevoegd in juli! Yes, yes, YES! Die film wil ik dus sowieso kijken. Verder hoop ik dat ook dat Moana (of Vaiana) op het programma staat.

Verder wil ik ook nog wat afleveringen via Netflix op de iPad zetten. Mijn vriend en ik hebben wat afleveringen van Orphan Black gezien en ik vind ‘m leuk, maar raar. Deze serie is te downloaden via de dienst, dus ik zet denk ik zo’n 5 afleveringen op de iPad. Daarnaast wil ik eindelijk beginnen met Outlander, dus deze serie zet ik ook op de iPad! Hopelijk past het hele eerste seizoen zodat ik niet hoef te stoppen met kijken mocht ik ‘m heel tof vinden.

TO LISTEN
En natuurlijk heb ik een playlist gemaakt! Ik heb sinds kort een proefabonnement op Spotify en man, wat ben ik verslaafd. Ik vind de dienst zo fijn en ik denk dat ik na mijn proefperiode maar een vast abonnement neem. Ik heb al verschillende playlisten aangemaakt en ben echt positief verrast door alles wat je met de app kunt (ja, ja, ik loop hopeloos achter).

Deze liedjes staan in ieder geval op mijn playlist, maar de komende weken ga ik nog meer liedjes toevoegen natuurlijk (dus tips zijn welkom):
♥ Dancing on my own – Calum Scott
♥ Barcelona – Ed Sheeran
♥ Chained to the Rhythm – Katy Perry
♥ Something just like this – The Chainsmokers & Coldplay
♥ OK – James Blunt & Robin Schulz
♥ Because I love you – Chef’Special
♥ City lights – Blanche
♥ Whatever it takes – Imagine Dragons
♥ Hey mamma – Sunstroke Project
♥ Don’t wanna know – Maroon 5
♥ Believer – Imagine Dragons
♥ Shape of you – Ed Sheeran

Dit zijn allemaal liedjes waar ik ontzettend vrolijk van word, dus die behoren ook op mijn lijstje. Tussendoor probeer ik nog wat leuke liedjes toe te voegen en dan hoop ik over twee weken een mooie playlist te hebben!

Heb jij nog tips wat ik echt moet kijken, luisteren of lezen?

Liefs,
Marleen

You may also like

5 reacties

  1. Ik ga morgen vliegen naar Bonaire en hoop, net als jij, heel erg dat Moana op de lijst staat met films die gekeken kunnen worden! Ik neem drie fysieke boeken mee en mijn ereader waar ook nog aardig wat boeken op staan. Ook kijk ik even bij de luisterbieb app welk boek me leuk lijkt om te luisteren. Dan kan ik dat ook in het vliegtuig doen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.