Booktag: I love spring

Op de blog komen niet al te veel tags voorbij. Ik vind het leuk om ze in te vullen en als ik een tag op een andere blog lees bedenk ik zelf ook altijd eventjes welke antwoorden ik zou geven, maar ik weet dat veel tags niet echt gewaardeerd worden (vind het zelf ook niet altijd fijn). Maar twee weken geleden werd ik door Inge getagd voor deze I love Spring-tag en ik wilde ‘m graag invullen! Dus bij deze 😉

Wat vind je het leukst aan de lente?
Eerlijk gezegd is de lente niet mijn favoriete seizoen. Ik vind het zo’n tussenseizoen waarbij het altijd net-niet is. Het is net niet warm genoeg, maar ook weer niet zo koud dat je een warme jas nodig hebt. Wel hou ik van de leuke bloemetjes die steeds meer uit de grond schieten en alle jonge beestjes! Het liefst wil ik elk lammetje, kuikentje en kalfje knuffelen! 

Naar welk boek kijk je deze lente het meeste uit?
Jeetje, mag ik maar eentje noemen? Zoals je in dit artikel al kon lezen kwamen en komen er deze lente heel wat toffe boeken uit en mijn verlanglijstje is overvol. Als ik dan toch echt maar één boek mag noemen is dat Hof van vleugels en verwoesting. Dit is het vervolg op Hof van mist en woede en dat boek vond ik echt fantastisch! Dat boek ga ik binnenkort bestellen zodat het bij verschijning gelijk bij mij in de brievenbus ligt!

Welk boek doet je denken aan de lente?
Eind maart won ik bij het Best of Romance-event bij Boekerij een goodiebag met 4 hele fijne feelgoodboeken. Eigenlijk doen al die boeken me wel denken aan de lente, maar het boek Vandaag houden we het droog ziet eruit als een perfect lenteboek! 

Op welke plek ga je het meeste lezen deze lente?
Ik denk in de trein! Ik kwam er van de week achter dat ik verreweg het meest lees in de trein. Afgelopen week had ik vakantie en ik heb lang niet zoveel gelezen als ik had gewild. Thuis zijn er nog zoveel andere dingen die je kunt en moet doen dus dat schiet het lezen erbij in. Ik heb nog tot eind mei colleges dus in de trein zullen de meeste bladzijdes worden omgeslagen.

Vind een cover met de zon erop
Ik heb mijn hele boekenkast door geploeterd, maar ik vond geen boek met de zon erop! Dus ik speel een heel klein beetje vals en heb gekozen voor het boek Ik geef je de zon (die ik overigens nog steeds moet lezen, shame on me!)

Vind een boek met veel kleuren erop, om de lente te vieren!
Ik heb veel boeken met veel mooie kleuren erop, maar ik denk dat ik niet anders dan mee kan gaan met Inge en ook voor de prachtige covers van Claudia Gray te gaan! Duizend stukjes van jou is ongelofelijk kleurrijk en simpelweg prachtig! 

Ik vond de tag erg leuk om in te vullen. Hopelijk zorgt dit artikeltje er een beetje voor dat het de komende dagen en weken beter weer wordt! Ik heb besloten niemand anders te taggen, maar mocht je het leuk vinden om deze tag ook in te vullen, be my guest! Vind ik leuk!

Hou jij van de lente?

Liefs,
Marleen

You may also like

4 reacties

  1. Wow! De cover van dat boek van de boekerij is echt prachtig! Zeker heel erg lente achtig :D. En jeeeej de Firebird serie heeft zulke mooie covers he! Ik kijk ook heel erg uit naar het derde deel. Drie van die beauty’s naast elkaar hebben in mijn boekenkast, kan ik zo over wegzwijmelen <3. Je hebt de tag erg leuk ingevuld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.