3x films die ik in het vliegtuig heb gezien

Een tijdje geleden schreef ik een artikel met films uit 2016 die ik nog wil zien. Toen we twee weken geleden op het vliegtuig stapten naar New York (mag ik alsjeblieft weer terug naar dat moment?) zag ik al snel dat er heel wat nieuwe films te kijken waren op onze heenvlucht. Ik besloot mijn boek in mijn tas te laten en keek drie films! Vandaag deel ik in korte reviews wat ik van de drie gekeken films vond. 

Storks
Storks was een film die helemaal niet zo heel bekend was in Nederland, maar die ik nog wel heel graag wilde zien. Gelukkig stond deze film in het rijtje in het vliegtuig. Ik denk dat we nog maar 2 minuten in de lucht zaten toen deze film al begon en wat was hij leuk! Ik keek de Engels gesproken versie en de stemmetjes waren fantastisch en alles bij elkaar was gewoon hilarisch. Maar ondanks de grappige momentjes zat er ook een hele serieuze boodschap bij, die de film net dat beetje extra gaf. Ook al is het een animatiefilm, toch een film die iedereen wel gezien moet hebben. Aanrader! O en had ik al gezegd dat er ongelofelijke schattige baby’s in deze film zitten?
Waardering: *****

Suicide Squad
Ook al heb ik niet zoveel met superhelden en stripfiguren, toch was ik wel een beetje nieuwsgierig naar Suicide Squad. Ik besloot deze film ook te kijken in het vliegtuig. Ik vond de film behoorlijk nep en dat deed wel heel wat af aan de belevenis. Ik vond de personages daarentegen wel tof, ondanks dat ik ze eigenlijk niet echt kende. Ook de humor zorgde ervoor dat ik toch wel een beetje heb genoten van de film. Dat Scott Eastwood een klein rolletje heeft was een hele fijne bonus 😉
Waardering: ***

The light between oceans
Dit is een boekverfilming, maar ik had nog nooit van het boek gehoord. Normaal gesproken wil ik eerst het boek lezen, maar mijn TBR is nog zo groot dat ik maar besloot om gelijk door te gaan naar de film. Helaas vond ik de film een beetje tegenvallen. Begrijp me niet verkeerd, het verhaal is echt prachtig en de acteurs waren echt geweldig, maar de film zelf was heel erg traag en het einde was echt een aanfluiting. Heel erg jammer, want ik bleef met een soort onbevredigd gevoel achter!
Waardering: ***

Op de terugweg keek ik ook nog La La Land, maar de kwaliteit van het geluid was echt bagger. In het vliegtuig vond ik de film behoorlijk tegenvallen, maar ik vind dat ik de film nog een keer moet kijken om er een goed oordeel over te kunnen geven.

Wat vond jij van deze films?

Liefs,
Marleen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.